Camdaki Kız Sete Çıkıyor Fakat Oyuncu Sorunu Çözülmedi!

Camdaki Kız Sete Çıkıyor Fakat Oyuncu Sorunu Çözülmedi!
Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin ekibine yeni katılacak isimler de merakla bekleniyor.

Camdaki kız Kanal D ekranında Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizi ilk sezonu çok başarılı geçti. Camdaki Kız ekibi yeniden bir araya gelecek. Bu hafta dizi ekibinin buluşması ve ikinci sezon için çalışmaların da başlaması bekleniyor.Kanal D ekranlarında Camdaki Kız güçlü hikayesi ile öne çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizinin  oyuncu kadrosu da başarıda önemli bir rol oynadı. Tamer Levent, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Feri Baycu Güler, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç önemli isimler rollerine devam edecekler. Yeni sezonda Camdaki Kız dizi ekibine yeni isimlerin katılması bekleniyor.

Menajerler Arasındaki Sorun İmzaya Yansıdı

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolleri üstlendiği Camdaki Kız dizisine katılacak olan 3 yeni karakter olduğu bilgisi kulislerde konuşulmaya başladı. Bu karakterlerden birisi Hayri… Zaten sezon finalinde bu detay verilmişti ama Hayri karakterini kimin canlandıracağı hala netleşmedi. Hayri karakterinin hikayeye dahil olması çok önemli değişimler meydana getirecek. Nalan’ın hayatını Hayri değiştirecek ve hikaye farklı bir yöne doğru savrulacak.Çukur Dizisinin Azer’i Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan’a teklif gitti. Oyuncu Cihangir Ceyhan ile prensipte anlaşma yapıldı ama sözleşmenin hala imzalanmamış olması bir rahatsızlık konusu oldu. Cihangir Ceyhan’ın eski ve yeni menajerleri arasında yaşanan anlaşmazlık nedeni ile imza atılamadığı bilgisi konuşuluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’un eserlerinden Camdaki Kız dizisine ayrıca bir erkek ve bir de kadın karakter daha katılması bekleniyor. Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakterinin ablası rolünde kimin yer alacağı henüz netleşmedi. Dizide genç erkek karakteri için ise yakışıklı bir isim aranıyor.

Burcu Biricik Kimdir?

2006 yılında miss mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilen Burcu Biricik 1989 yılında Antalya’da doğdu. Profesyonel olarak oyunculuk kariyeri yapmak isteyen güzel oyuncu 2007 yılında Maçolar dizisinde yan rolü ile ilk kez ekranlarda yer aldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Ustura Kemal,Düşman Kardeşler, Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı, Kuzgun dizilerinde oynadı. Önceki projesi Kırmızı Oda’da Boncuk karakteri ile büyük beğeni topladı. Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı ile ekranlarda oyunculuğu ile kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Dizinin bir diğer merak edilen başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu O ses Türkiye Yarışmasına katılmış ve Kırmızı Oda’da Can karakterine hayat vermiştir. Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu olarak yeteneğini sergilemeye devam eden genç oyuncu aynı zamanda Ajda Pekkan’ın vokalistliğini de yapmaktadır.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar