Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un Başrolü Paylaştığı Alp Arslan’ın Yayın Günü ve Tarihi Belli Oldu!

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un Başrolü Paylaştığı Alp Arslan’ın Yayın Günü ve Tarihi Belli Oldu!
Trt 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak Alp Arslan dizisinin başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen paylaşıyor. Alp Arslan’ın yayın tarihi belli oldu.

TRT 1 yeni büyük bir  projeyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Uzun süredir Barış Arduç’un başrolünde yer alacağı duyurulan ardından Fahriye Evcen’in dizi teklifini kabul etmesiyle iddiasını kanıtlayan Alp Arslan dizisi eylül ayında ekranlarda seyircisi için yayınlanmaya başlayacak. Alp Arslan Dizinin yayın günü de belli oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Devamı 

Trt 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon reytinglerde çok başarılı olan dizi Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olarak ekranlara gelen  Alp Arslan dizisinin üç sezon sürmesi bekleniyor. Sultan Melikşah dönemi sona eren seride artık Alp Arslan’n hayatı anlatılacak. Yeni dizi Alp Arslan’da Barış Arduç’un canlandıracağı karakter Alp Arslan Fahriye Evcen ise Akça Hatun karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca Erdinç Gülener, Alp Arslan’ın babası rolünü canlandıracak. Alp Arslan dizisinde bir önceki projeden gelen Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke yine ekranda Nizamülmülk ve Akbilge olarak yerlerini alacak.

Yayın Günü Belli Oldu 

Alp Arslan Dizisinde yer alan isimlerden biri de Kanal D’de yayınlanan mini polisiye dizisi Çember’in başrolünü canlandıran Barış Bağcı. Alp Arslan’da ayrıca Korel Cezayirli, Esila Umut, Zeynep Özder ve Begim Şehver de rol alacak.Trt 1’de başlayacak olan dizi Akli Film tarafından hayata geçirilen ve çekimlerine geçen hafta başlandı. Alp Arslan dizisi eylül ayından itibaren pazartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyicisiyle buluşacak. Alp Arslan dizisinin bir önceki serisi Uyanış Büyük Selçuklu da pazartesi akşamları ekranlara geliyordu.

Fahriye Evcen’in Rol Aldığı Yapımlar

2005 - Asla Unutma (Pınar)
2006-2010 - Yaprak Dökümü (Necla Tekin Aydınoğlu)
2013-2014 - Çalıkuşu (Feride)
2014 - Kurt Seyit ve Şura (Murka / Mürvet)
2017 - Ölene Kadar (Selvi / Vildan)
2008 - Aşk Tutulması (Pınar)
2011 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (Sinyora Enrica)
2012 - Evim Sensin (Leyla)
2015 - Aşk Sana Benzer (Deniz / Defne)
2017 - Sonsuz Aşk (Zeynep)

Barış Arduç’un Rol Aldığı Yapımlar  

Oyunculuk kariyerinde ilk olarak Küçük Hanımefendi (2011), Dinle Sevgili (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldı. Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuğunun zirversi Kiralık Aşk(2015) dizisinde oynadı.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar