Kardeşlerim dizisine yeni isim!

Kardeşlerim dizisine yeni isim!
Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kardeşlerim kadrosuna yeni isimler dahil etti. Kardeşlerim dizisine dahil olan Cemile karakterine hangi oyuncu hayat verecek?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyici ekranlara kitleyen dizi Kardeşlerim, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda sezon arası veren Kardeşlerim dizisine bir isim veda ederken yerine 3 yeni isim dahil oldu. İşte Kardeşlerim kadrosuna dahil olan Cemile karakterini hangi oyuncu canlandıracak? İşte o isim..

Reytingleri alt üst eden dizi Kardeşlerim yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Dram ağırlıklı dizi yayınladığı ilk günden bu yana büyük ilgi ile izleniyordu. Hatta yayınladığı gün reytinglerde ilk sırada yer alan Kardeşlerim dizi izleyici tarafından çok sevilmişti. Anne ve babalarını ani ve olaylı bir şekilde kaybeden 4 kardeşin yaşam mücadelesini konu alan dizinin sezon finali izleyici bir hali üzmüştü. Cumartesi günün reyting rekortmeni dizi Kardeşlerim yeni sezon hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlarken, diziden gelen ayrılık haberi herkesi şoke etti. Kardeşlerim dizisine ilk veda eden isim Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek olmuştu. Çağla Şimşek'in diziye veda etmesinin ardından çok geçmemişti ki, kadroya 3 yeni isim daha dahil oldu. Kardeşlerim dizisine dahil olan bu 3 yeni isim kim? Hangi karakterlere hayat verecekler? Kardeşlerim dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Kardeşlerim'e yeni isim

Diziseverlerin nefeslerini tutup beklediği yeni sezonun hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Eylül ayının başında yeniden izleyicisi ile buluşacak. Başrollerini  Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Damlasu İkizoğlu, Çağla Şimşek, Yiğit Koçak, Aylin Akpınar, Halit Özgür Sarı gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı kadroya 3 yeni isim daha eklendi. Diziye dahil olan Cemile, Dora ve Kaan karakterlerini hangi oyuncuların canlandıracağı büyük merak konusu oldu. Bu 3 yeni isimden ilk netleşen Cemile karakteri oldu. Gelen bilgilere göre Cemile karakterini genç ve güzel oyuncu Nilsu Yılmaz canlandıracak. Kardeşlerim dizisinin yeni isimi Nilsu Yılmaz oyunculuk hayatına ilk olarak Ufak tefek Cinayetler, 20 Dakika ve Davetsiz Misafir gibi dizilerle atıldı. Daha sonrasında ise Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Bakalım bu yeni isimler diziye nasıl yön verecek?

16-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar