Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'tan yeni proje

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'tan yeni proje
Usta oyuncu Devrim Yakut yeni projesiyle dikkat çekti. Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'tan yeni dizi anlaşması. Devrim Yakut dizide hangi oyuncuyla birlikte yer alacak?

Ünlü oyuncu Devrim Yakut son dönemde Camdaki Kız dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Usta oyuncu Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı olarak beğenilen oyuncular arasında. Sevilen oyuncu şimdi de yaptığı yeni anlaşma ile gündemde. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Devrim Yakut, "Schiller Street" formatında hazırlanan bir proje için el sıkıştı. Devrim Yakut'la anlaşma sağlanan projede sevilen bir oyuncu daha yer alıyor. Güldür Güldür Show'daki performansıyla bilinen başarılı oyuncu Ecem Erkek de Devrim Yakut'la aynı projede olacak.

Devrim Yakut ve Ecem Erkek aynı projede

Kanal D'nin başarılı yapımı Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut yeni bir dijital projeye dahil oldu. Naime tiplemesiyle bilinen Ecem Erkek de aynı projede yer alacak. Alman formatı olan Schiller Street formatında hazırlanacak projenin yapımcılığını 10. Ev Yapım şirketi üstleniyor. 10. Ev'in patronu Suavi Doğan'la prensipte anlaşan Devrim Yakut'un nasıl bir karakteri canlandıracağı da merak ediliyor. Hazırlanacak Schiller Street formatının hangi dijital platformda yayınlanacağı da henüz netleşmedi.  

Schiller Street formatı yeniden Türkiye'de

Schiller Street formatı 20'ye yakın ülkede gösterilirken Türkiye'de de başarılı oyuncuların katılımıyla ilki yapılmıştı. Türkiye'deki ilk versiyonda, Uğur Yücel, Ezgi Mola, Seyyar Tanrıöğen, Şahan Gökbakar rol almıştı. 10. Ev tarafından yapımcılığı üstlenilen yeni projede ise Devrim Yakut ve Ecem Erkek'le prensipte anlaşma sağlandı. Projenin diğer oyuncuları ve hangi platformda yayınlanacağı ise merak konusu. Devrim Yakut'un Camdaki Kız performansı devam ederken yeni projeyle anlaşma sağlaması da dizinin takipçileri başta olmak üzere Devrim Yakut hayranlarını heyecanlandırdı.

Devrim Yakut kimdir?

Usta oyuncu Devrim Yakut 27 Mayıs 1968'de Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Yakut çok sayıda tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer aldı. Aile Arasında, Unutma Beni, Ekşi Elmalar, Düğün Dernek, Kelebeğin Rüyası ve Vicdan gibi birçok projede olan Devrim Yakut son olarak Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kadrosunda yer aldı.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar