Ünlü şarkıcının annesi vefat etti!

Ünlü şarkıcının annesi vefat etti!
Ünlü şarkıcının annesi vefat etti! Ünlü şarkıcının annesinden kötü haber! Hangi şarkıcının annesi vefat etti? Barış Akarsu ne zaman öldü?

Ünlü şarkıcının annesi vefat etti! Ünlü şarkıcının annesinden kötü haber! Hangi şarkıcının annesi vefat etti? Barış Akarsu ne zaman öldü? Barış Akarsu nasıl öldü? Barış Akarsu'nun annesi kimdir? Barış Akarsu şarkıları. Barış Akarsu kaç yaşında öldü? Barış Akarsu'nun annesi nasıl öldü? Barış Akarsu haberleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi vefat etti. 29 Haziran 2007 tarihinde Bodrum2da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Barış Akarsu, tüm sevenlerini ve ailesini derinden üzmüştü. 28 yaşında hayata gözlerini yuman Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'dn kötü haber bugün geldi. Ölümü ile tüm sanat camiasını yasa boğan Barış Akarsu'nun annesi hayatını kaybetti. 

Ünlü şarkıcının annesi vefat etti!

Alınan bilgilere göre, pankreas kanseri teşhisi ile tedavi görmeye devam eden Hatice Akarsu, ameliyat olmaya karar vermişti. Ameliyat olduktan sonra yoğun bakıma kaldırılan Hatice Akarsu, tüm çabalara rağmen kurtulamadı. Başarısız geçen ameliyat sonrasında çoklu organ yetmezliği nedeni ile Ankara Şehir Hastanesi'ndehayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun kardeşi Nesrin Akarsu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda herkesten dua isteyerek, 'Ünlü şarkıcının annesi vefat etti! Ünlü şarkıcının annesinden kötü haber! Hangi şarkıcının annesi vefat etti? Barış Akarsu ne zaman öldü?' sözlerini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda vefat eden oğlu Barış Akarsu ile ilgili konuşan Hatice Akarsu, '12 yıl içinde yine yaşamıma devam ediyorum. Oğlum da zaten bunu isterdi benden. Barış'ı sevenlerle ayaktayım. Oğlumdan ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi. Hepimizin gideceği yer orası. Allah'ıma şükürler olsun ki bu kadar kısa zamanda insanların yüreğine girdi ve insanlar onu içlerine aldı. 10 senelik acımdan sonra, bir de yüreğimi yıktılar. Oğlumun eşyalarını çaldılar. Gözüm gibi baktığım eşyalarını çaldılar. Bu nasıl bir vicdan! Çok şükür eşyalarının bir kısmı geldi. Yüzüğü dışında... Hala 'Anne ben geldim' diyecekmiş gibi bekliyorum onu. Eşyaları hala evimde, 12 senedir oğlumun kokusuyla yaşıyorum.' sözleri ile oğluna olan özlemini anlatmıştı.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'ya Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar