Oktay Kaynarca'dan Masumlar Apartmanı açıklaması

Oktay Kaynarca'dan Masumlar Apartmanı açıklaması
EDHO'nun yayından kaldırılmasının ardından Oktay Kaynarca hakkında Masumlar Apartmanı gibi yeni proje haberleri yapılmıştı. Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca son günlerde hakkında yapılan haberlere cevap verdi. Medyaya da yüklenen Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı dizisi hakkındaki iddiaları yalanladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 7. Sezon tanıtımları yayınlanmasına rağman kanalla çıkan anlaşmazlık nedeniyle ekrana veda etti. Atv ile EDHO yapımcılarının anlaşmazlığı nedeniyle yıllardır ekranda olan ve 7. Sezonu hazırlanan dizi hakkında şok bir karar alındı ve yeni sezon yayınlanmadı. EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da sosyal medya hesabından EDHO'nun sona erdiğini duyurdu. EDHO seyircisini üzen bu gelişmelerin ardından Oktay Kaynarca hakkında 'yeni projeye başlıyor' haberleri yapıldı. Kaynarca yine sosyal medya hesabından bu iddialara cevap verdi.

Oktay Kaynarca'dan Masumlar Apartmanı iddialarına yanıt

EDHO'nun bitmesiyle gözler EDHO oyuncularına çevrildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Bey'i Oktay Kaynarca hakkında da TRT'den bir diziyle anlaşma yaptı iddiaları çok konuşuldu. Kaynarca'nın TRT1'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı'na katılacağı haberi ise dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu bu iddialara cevap verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Oktay Kaynarca, "Kopyala yapıştırcılara tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara,bilmemnecilere itibar etmeyin… Bir projeye falan dahil olduğum yok… Benim haberimi benden…" ifadelerini kullandı. Oktay Kaynarca sitem dolu mesajında medyada haberlerini yapanlara da sert çıktı.

Oktay Kaynarca o haberleri yalanladı

Oktay Kaynarca hakkında yapılan haberleri net bir dille yalanlamış oldu. Bir fotoğrafıyla birlikte not paylaşan Oktay Kaynarca'nın takipçileri EDHO'dan umutlarını kesmediklerini yorumlarda da göstermeye devam ediyor. EDHO 6 sezon boyunca devam etmiş ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu. Başarılı yapımlardan biri olan EDHO 7. Sezon için de çekimlere başlamış ve birkaç bölüm tamamlamıştı. EDHO'nun 7. Sezon tanıtımları ve fragmanları da Atv'de yayınlanmıştı. Yayın günü ise son dakika alınan kararla EDHO yayınlanmadı. Herkesi şaşırtan bu durumun Atv ile EDHO ekibinin arasında yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığı ortaya çıktı. Farklı kanallarla görüşülüyor iddiaları da gündeme gelenler arasındaydı. Fakat şuana kadar EDHO ile ilgili yeni bir karar alınmadı. Ve EDHO ekrana veda etti.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar