Can Evim dizisi ne zaman başlıyor?

Can Evim dizisi ne zaman başlıyor?
ATV ekranlarının yaz sezonuna bomba gibi giriş yapacak dizisi Can Evim ne zaman başlayacak? Can Evim dizisi oyuncu kadrosu..

Yaz sezonunun gelmesi ile televizyon ekranları yaz dizileri için start verdi. Yepyeni dizilerle gireceğimiz yaz sezonuna bir dizi de ATV'den geldi. ATV'nin yeni dizisi Can Evim ne zaman başlayacak? Can Evim dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Can Evim hangi gün yayınlanacak? Can Evim oyuncu kadrosu ve Can Evim oyuncu isimleri..

CAN EVİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV birbirinden güzel ve heyecanlı diziler ile izleyicilerine büyük bir keyif yaşatıyor. Birden fazla yeni diziyi izleyicisine sunmaya hazırlanan ATV'den bir yeni dizi daha geldi. Yaz sezonunda ekranlara gelmesi beklenen dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu. İzleyiciyi meraklandıran dizi Can Evim'in kadrosunda çok sayıda başarılı isim bulunuyor. Koliba Film imzasını taşıyan dizinin çekimleri Mayıs ayında başlayacak. Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can ise senaristliğini üstlenecek. Merakla beklenen dizinin kadın başrol oyuncuları netleşse de erkek başrol için henüz bir karar verilmedi. Can Evim dizisinin kadın başrol oyuncusu olacak Ceylan karakterini Damla Yılmaz canlandıracak. Can Evim dizisinin ne zaman başlayacağına dair hem kanal hem de dizi ekibinden net bir açıklama yapılmadı. Fakat Can Evim dizisinin yaz sezonunda ATV ekranlarında olması bekleniyor. Peki dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

CAN EVİM OYUNCU KADROSU

Koliba Film imzalı dizinin başrol oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrollerini paylaştığı Canevim'de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı dizi, hayatın tüm zorluk ve engebelerine rağmen yaşam mücadelesi veren bir ailenin yaşamını konu alıyor. Usta oyuncu kadrosu ve senaryosu ile ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer almaya hazırlanıyor. Dram ağırlıklı dizinin izleyiciyi tam 12'den vuracak gibi görünüyor. Oyuncu kardrosu yavaş yavaş netleşirken dizinin hangi gün yayınlanacağı merak konusu. Dizinin reytingler de tutunabilmesi için hangi gün yayınlanacağının büyük bir önemi var. Bakalım Can Evim dizisi hangi gün yayınlanacak? Can Evim dizisi kaç bölüm sürecek?

02-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler