Can Evim Dizisinin Konusu Belli Oldu

Can Evim Dizisinin Konusu Belli Oldu
Atv'de yayınlanacak olan yeni günlük dizi Can Evim yakında ekranlarda olacak. Can Evim Dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Dizi ne zaman motor diyor? Haberimizde!

Şu sıralar televizyon kanalları hummalı bir çalışma içerisinde. Hangi dizi sezon finali yapacak, hangi dizi final yapıyor, yaz sezonunda devam edecek diziler, yeni başlayacak diziler… Şu sıralar televizyonların koridorları ve idarecilerin katları tıklım tıklım desek yeridir. Bu hummalı çalışma içerisinde bazı yapımlar açıklanırken bazılarının durumu hala belirsizliğini koruyor. Kanal yöneticileri yaz sezonunun yaklaşması dolayısıyla yeni başlayacak dizilere ağırlık vermiş gibi görünüyorlar. Seyirci kaybetmemek ve rakip kanallarla rekabeti sürdürebilmek için yaz sezonunda başlayacak diziler bir bir açıklanıyor. Yaz dizilerine ağırlık veren kanallardan biri olan Atv’de yeni başlayacak dizilerinin çalışmalarına başlamış durumda. Bu dizilerden biri olan Can Evim dizisi sete inip motor demek için gün sayıyor.

Can Evim Dizisi Konusu Belli Oldu

Atv için Koliba Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Ata Türkoğlu’nun, yönetmenliğini ise Adnan Güler’in yapacağı yeni günlük dizi Can Evim hazırlıklarını bitirmek üzere. Senaryosu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Can Evim’in hikayesinin temelinde aşk var. Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Ceyhan güzel gözlü fakir bir genç kızdır. İyi kalbiyle ve yardımsever kişiliğiyle dikkat çeken Ceylan, dizide Aras Aydın’ın oynayacağı Maraz Ömer lakaplı anne babası hayatta olmayan ve hacı annesi ile yaşayan, inşaat işlerinde çalışan aşkıyla evlilik planları yapmaktadır. Sıcak hikayesiyle seyirciyi kuşatacak Can Evim dizisi yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vuracak gibi görünüyor.

Can Evim Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yakın zamanda Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan ve Koliba film tarafından yapılan Can Evim dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Günlük dizi olması dolayısıyla birçok farklı hikayenin aynı anda ilerleyeceği Can Evim dizisinin oyuncu kadrosunun da kalabalık olacağı belirtiliyor. Başrol oyunculuğunu Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Aras Aydın’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Münire Apaydın gibi isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda başarılı isimlere yer veren Can Evim, günlük dizi formatında olacak. Çekimleri Nisan ayında başlayacak Can Evim dizisinin çekim mekanlarının ise İstanbul’da olacağı belirtiliyor.

28-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler