Canevim dizisi Ömer (Aras Aydın) kimdir?

Canevim dizisi Ömer (Aras Aydın) kimdir?
Yaz aylarında ATV ekranlarında ekranlara gelmesi beklenen Canevim dizisinde Ömer karakterine can verecek olan Aras Aydın kimdir?

Yavaş yavaş yaz aylarına yaklaştığımız bu vakitlerde yaz döneminde ekranlarda olacak dizilerde belli olmaya başladı. Bunlardan birisi olarak Canevim dizisi göze çarpıyor. ATV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Canevim dizisinin yapımını Koliba Film üstleniyor. Aras Aydın'da canlandıracağı Ömer karakteriyle diziye dahil oldu. Canevim dizisi Ömer (Aras Aydın) kimdir?

Yaz aylarında ekranlarda göreceğimiz Canevim dizisinin oyuncu kadrosunda Özgür Çevik, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Rıza Akın Zuhal Gencer Erkaya, Bedia Ener ve Ömrüm Nur Çamçakıllı yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra Aras Aydın'ı da dizide izleme imkanı bulacağız. Aras Aydın, Canevim dizisinde Ömer karakterine can verecek. Aras Aydın'ın kariyerinden satır başlarını ve dizide canlandıracağı Ömer karakteri hakkındaki bilgileri sizlere aktaralım.

Canevim dizisi Ömer (Aras Aydın) kimdir?

Öncelikle Ömer karakteriyle başlayalım. Küçük yaşından itibaren anne ve babası yaşamaya alışan Ömer, bir şekilde yolunu bulmayı öğrenmiştir. İnşaat işleri sayesinde geçimini sürdüren Ömer'i yakışıklı ve iyi kalpli olarak tarih edebiliriz.

Canevim dizisinde izleyeceğimiz Aras Aydın, 2 Temmuz 1989 tarihinde Eskişehir'de hayata gözlerini açmıştır. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Aydın, 2010 yılından bu yana dizi sektöründe yer alıyor. İlk olarak 2010 yılında FOX TV'den ekranlara gelen Öğretmen Kemal dizisinde Mert karakterini canlandırdı.

Dizi sektöründeki kariyerine yaptığı başlangıcın ardından 2012 yılında Şefkat Tepe dizisinde Volkan karakteriyle rol almaya başladı ve 2014 yılına dek bu dizide rol aldı. Yükselişe geçmesine yardımcı olan dizi ise FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi oldu. Aras Aydın, 2014 ve 2015 yıllarında Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandırdı. 

Kiraz Mevsimi'nde rol aldığı sırada ayrıca Saklı Kalan dizisinde de rol aldı. Saklı Kalan dizisinde Ateş karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu 2015 yılında FOX TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisinde kendine yer buldu.

Aras Aydın'ı 2016 yılında iki televizyon dizisi ve bir sinema filmi projesinde gördük. Sırasıyla N'olur Ayrılalım, Altınsoylar dizileri ve Oğlan Bizim Kız Bizim filminde rol aldı. N'olur Ayrılalım dizisinde Ulaş Vardar, Altınsoylar dizisinde Oğuz Bakır ve Oğlan Bizim Kız Bizim filminde Emre karakterini canlandırdı. Kendisini son olarak ATV'de yayınlanan Masum Değiliz dizisinde Emir karakteriyle izleme imkanı bulabildik.

27-03-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler