Leke dizisi Yasemin Adıvar (Melis Sezen) kimdir?

Leke dizisi Yasemin Adıvar (Melis Sezen) kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlananacak Leke dizisinde Yasemin Adıvar karakterine can veren Melis Sezen kimdir? Kariyerinden satır başları.

Leke dizisi çok yakında Kanal D'den ekranlara gelmeye başlayacak. Dizinin başrollerinden birisi son zamanlarda dizi ve filmlerde kendini göstermeye başlayan Melis Sezen oldu. Melis Sezen, Leke dizisinde Yasemin Adıvar karakterini canlandıracak. Melis Sezen'in ve dizide canlandıracağı Yasemin Adıvar karakterinin Leke dizisi kim olduğuna yakından bakalım. Leke dizisi Yasemin Adıvar (Melis Sezen) kimdir?

Kendisini son olarak 2018 yılının sonlarına doğru vizyona giren, Halis Karataş ve atı Bold Pilot'ı merkezine alan Bold Pilot filminde görmüştük. Melis Sezen ayrıca Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğinde çekilen ve 4 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek Mucize 2: Aşk filmiyle de izleyici karşısına çıkacak.

Kariyerine dizilerle başlayan ve ardından sinema filmlerinde rol alan Melis Sezen, Leke dizisiyle yeniden ekranlarda boy gösterecek. Üstelik Melis Sezen bir dizi projesinde ilk kez başrolde yer alacak. Canlandıracağı karakter ise Yasemin Adıvar olacak. Yasemin Adıvar karakteri hakkında bazı bilgileri sizlere aktaralım. Yasemin karateri hakkında tek bildiğimiz güzel ve alımlı bir kadın olduğu ve Cem karakteriyle aşk yaşayacağı.

Leke dizisi Yasemin Adıvar (Melis Sezen) kimdir?

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamlamasının ardından Koç Üniversitesini kazanmış ve Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından oyunculuğa yönelen Melis Sezen, ayrıca profesyonel anlamda dansçılık yapmaktadır. İlk dizi tecrübesini 2016 ve 2017 yıllarında Star TV'de yayınlanan, başrollerini Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan'ın paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle yaşamıştır. Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Asya Turan karakterini canlandırdı.

Sonrasında yine Star TV'den ekranlara gelen ve başrollerinde Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Siyah İnci dizisinde rol aldı. Melis Sezen, 2017 ve 2018 yıllarında ekranlarda olan bu dizide Ebru karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Dizilerle giriş yaptığı oyunculuk kariyeri bir sinema filmiyle devam etti. Ay Yapım imzası taşıyan ve 7 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren Bizim İçin Şampiyon filminde rol aldı. Ayrıca bu yılın sonunda vizyona girecek Mucize 2: Aşk filminin de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kendisini yakın zamanda Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak Leke dizisinde Yasemin Adıvar karakteriyle ekranlarda göreceğiz.

29-03-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar