Can Yaman, asker traşı oldu hiç kimse onu tanıyamadı! İşte sosyal medyayı sallayan fotoğraf!

Can Yaman, asker traşı oldu hiç kimse onu tanıyamadı! İşte sosyal medyayı sallayan fotoğraf!
Can Yaman, asker traşı olunca hiç kimse onu tanıyamadı. Bedelli askerlikten faydalanarak askere giden oyuncunun asker traşı fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve rol arkadaşı hakkında söylediği libido çıkışıyla şimşekleri üzerine çeken Can Yaman, asker traşı olunca hiç kimse onu tanıyamadı. Bedelli askerlikten faydalanarak askere giden oyuncunun asker traşı fotoğrafı sosyal medyadı salladı. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Yaman'ın saç ve sakallarını kestirdiği asker traşı hayranlarından büyük beğeni aldı

Can Yaman, asker traşı oldu hiç kimse onu tanıyamadı! İşte sosyal medyayı sallayan fotoğraf!

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı hakkında yaptığı libido çıkışı ve bir hayranına verdiği cevapla tepki çeken, ardından ortalıktan kaybolan Can Yaman, bedelli askerlik öncesi tekrar gündeme geldi. İzmirdeki birliğine gitmeden önce asker traşı olarak saç ve sakalını kestiren Can Yaman, son görüntüsüyle Twitter'da olay oldu. 21 günlük bedelli askerlik görevini yerine getirmek için İzmir’deki birliğine teslim olan oyuncu Can Yaman ilk önce asker traşı oldu. Asker tıraşı olarak saç ve sakalını kestiren Can Yaman’ın fotoğrafı kuaförü tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Uzun saç ve sakalına alışan hayranları Can Yaman’ın son fotoğrafını sosyal medyadan beğeni yağmuruna tuttu.

Çok iyi baya baya iyi!

Askerlik traşı olduğu fotoğrafı bizzat kuaförü tarafından paylaşılan oyuncu Can Yaman’ın büyük değişimi sosyal medyayı salladı. Yıllarca uzun saç ve sakalına alışan Can Yaman hayranları büyük değişim yaşayan oyuncunun saç ve sakalını kestirmesine tam destek verdi. Can Yaman’ı traş eden kuaför, tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca bir anda gündeme oturdu. Canlitv platformu olarak aldığımız bilgiye göre ünlü oyuncu askerlik görevini İzmir’de yerine getirecek. Son görüntüsü Twitter'da trend olan Can Yaman için hayranları Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisindeki repliğini hatırlattılar. "Çok iyi baya baya iyi"

Can Yaman Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu oyuncu göçmen vatandaşlarımızdandır. Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenli olan Can Yaman, İtalyan lisesinde okurken öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okudu. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Can Yaman, bir dönem avukatlık bile yaptı. Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi alan Can Yaman kpmplike biridir. Lisanslı basketbolculuğunun yanısıra Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmektedir. Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilen oyuncu “Gönül İşleri” adlı diziyle sektöre adım attı.  “İnadına Aşk” ve “Hangimiz Sevmedik” adlı dizilerle adını sıçka duyurdu.

Filmleri ve Dizileri:

2018 - Erkenci Kuş (Can Divit ) (TV Dizisi)

2017 - Dolunay (Ferit)(TV Dizisi)

2016 - Hangimiz Sevmedik (Tarık) (TV Dizisi)

2015 - İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)

2014 - Gönül İşleri (Bedir) (TV Dizisi)

08-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar