Can Yaman’ın etrafında etten duvar örüldü

Can Yaman’ın etrafında etten duvar örüldü
Halen İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman İtalya’da adeta fırtına gibi esiyor. Ünlü isim Polis kutlamalarına polisin etten duvarı eşliğinde katılabildi.

Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen isimlerinden Can Yaman son olarak Disney Plus ekranlarında yayınlanan El Turco adlı dizi ile ekrana geldi. Başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer alırken aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile de fazlasıyla dikkatleri çekiyor. Türkiye’de yaşanılan son depremlerde öne çıkan isimlerden biri olan Can Yaman depremzedeler için İtalya’da bir yardım kampanyası da başlatmıştı. Halen İtalya’da yaşayan ve burada çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu İtalyan ekranlarında da dizilerde ve reklamlarda yer alıyor. İtalyanlar tarafından oldukça sevilen ve adeta yere göğe sığdırılamayan ünlü oyuncu İtalya’da nereye gitse büyük bir hayran kitlesiyle karşılaşıyor. El Turco dizisinin ilk sezon çekimlerini tamamlayan başarılı oyuncu geçtiğimiz gün İtalya’nın başkenti Roma’da Eyalet Polis Kuruluşunun 171. Yıldönümü kutlamalarına katıldı. Sevenleri tarafından çembere alınan oyuncu için İtalyan polisi adeta etten duvar ördü.

Etkinliklerde yer aldı

Ünlü ve başarılı oyuncu Can Yaman İtalya’da yaşıyor. Uzun süredir bu ülkede yaşayan ve çalışmalarını burada sürdüren ünlü oyuncu son olarak Disney Plus için El Turco dizisinde başrol oynadı ve dizinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. Oyuncu geçtiğimiz 12 Nisan günü Roma’da Eyalet Polis Kuruluşu’nun 171. Yıldönümü kutlamalarına katıldı. Kutlamalara katılan ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek isteyen ve imza almak isteyen sevenlerinin oyuncuya ulaşabilmek için izdiham yaratmasının önüne geçmek amacıyla polis geniş güvenlik önlemi aldı. Adeta çevresinde etten duvar örülen ünlü oyuncu polis kordonu altında kutlamalarda yer aldı. Aynı zamanda Via del Sabelli’deki Çocuk Nöropsikiyatri Enstitüsü’ne fon ve destek topladığı Break The Wall turunun tanıtımını yapan Can Yaman’a kutlamalarda ilgi büyüktü.

Gurur Duyuyorum

Ünlü oyuncu Can Yaman katıldığı kutlamalarda “bugün gençleri bağış yapmaya teşvik etmek için bağış taahhüdümü yenilediğim için gurur duyuyorum. Hepimize yardımcı olacak önemli bir jest. Bana bu fırsatı verdiği için Eyalet Polisine ve özellikle İçişleri bakanı Matteo Plantedosi’ye ve PS Başkanı Lamberto Giannini’ye gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim. Donatorinati Derneği’ne ve başkanı Claudio Saltari’yi teşekkürler” ifadesini kullandı. Oyuncu ayrıca kutlamaya katılan pek çok seveniyle ayrıca fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

14-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar