Can Yaman'ın başrol arkadaşı belli oldu

Can Yaman'ın başrol arkadaşı belli oldu
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Ay Yapım imzalı altı bölümlük El Turco dizisinde Can Yaman’a İtalyan oyuncu Greta Ferro eşlik ediyor.

Hayatına İtalya’da devam eden ve burada televizyon programları, diziler ve sinema filmleri ile reklamlarda rol alan ve özellikle İtalyan halkı tarafından çok sevilen başarılı oyuncu Can Yaman ülkemizin yaşadığı son depremlerde oldukça aktif bir şekilde yardımlarda bulundu ve hatta İtalya’da bir yardım kampanyası dahi düzenledi. Bu hareketiyle herkes tarafından büyük takdir gören oyuncu aynı zamanda mesleğini de yapmaya devam ediyor. Daha önce İtalyan kanalında yayınlanan bir dizide rol alan oyuncu şu sıralar ise Disney Plus için hazırlanan ve Ay Yapım tarafından projelendirilen El Turco adlı dizide rol alıyor. Çekimleri tamamlanan dizide güzel oyuncu Greta Ferro ile başrol oynayan can Yaman’a bu projede pek çok ünlü isim eşlik ediyor.

Can Yaman & Greta Ferro

Disney Plus’un Türkiye reklam yüzlerinden de olan ve aynı zamanda bu platform için hazırlanan El Turco adlı dizide başrol oynayan Can Yaman’ın dizideki partneri ise aynı zamanda şu sıralar birlikte olduğu İtalya’nın güzel ve başarılı oyuncularından olan Greta Ferro oldu. El Turco adlı dizide birlikte rol alan ikilinin çekimleri tamamlayarak dizinin kurgu aşamasını bekledikleri öğrenildi. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Kerem Deren ve Çisil Hazal Tenim’in kalem aldığı El Turco 6 bölümden oluşuyor. Dizinin Budapeşte’deki çekimlerinin tamamlandığı belirtilirken dizinin Disney Plus’ta ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

El Turco Dizisi

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kerem Deren ve Çisil Hazal Tenim’in kalem aldığı El Turco’nun yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. 6 bölüm sürecek dizinin oyuncu kadrosunda Can Yaman, Greta Ferro, Armağan Oğuz ve Uğur Yıldıran yer alıyor. İtalyan tarihinde de önemli bir karakter olan Yeniçeri Hasan Balaban’ın kahramanlık hikayesinin ele alındığı dizi için uzun süredir hazırlıklar sürüyordu. Macaristan başta olmak üzere değişik ülkelerde çekilen dizi aynı zamanda Disney Plus için de büyük önem taşıyor. Dizinin 2023 sezonunda seyirciyle buluşması bekleniyor. El Turco dizisinde Can Yaman Yeniçeri Hasan Balaban karakterine yer verirken ünlü oyuncuya İtalyan oyuncu Greta Ferro eşlik ediyor.

28-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar