Can Yaman'ın Disney Plus'taki çok konuşulacak dizisi ortaya çıktı!

Can Yaman'ın Disney Plus'taki çok konuşulacak dizisi ortaya çıktı!
Can Yaman bir süre önce Disney Plus platformu ile anlaşmaya varmıştı. Oyuncunun rol alacağı dizinin El Turco olduğu açıklandı.

Bir süredir ekranlarda göremediğimiz Can Yaman, yepyeni bir diziyle geri dönüyor. Disney Plus için çekilecek dizide izleyeceğimiz ünlü oyuncunun söz konusu dizisiyle ilgili sır perdesi ortadan kalktı. Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı dizinin adı El Turco olarak açıklandı. Bir roman uyarlaması olacak diziyle ilgili tüm bilgiler.

Can Yaman, El Turco dizisinde rol alacak

Türkiye'de son olarak 2020 yılında Bay Yanlış dizisinde rol alan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl İtalya devlet kanalı Rai 1'de yayınlanan Che Dio ci aiuti (Tanrı bize yardım etsin) dizisine konuk oldu. Bu yıl ise Canale 5''ye yayınlanan Viola come il mare (Deniz gibi mor) dizisinin başrolünde yer aldı. Akdeniz ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi bulunan yakışıklı oyuncunun Disney Plus ile anlaştığını biliyorduk. Oyuncunun platformda yayınlanacak dizisi ortaya çıktı. Merakla beklenen dizinin adı El Turco olarak açıklandı. Orhan Yeniaras tarafından kaleme alınan El Turco romanı aynı adla Ay Yapım imzasıyla Disney Plus platformunda ekrana gelecek. Can Yaman dizide önemli bir Osmanlı İstihbarat Subayı'na can verecek.

Başrolde Can Yaman'ın yer alacağı dizide dünyaca ünlü bir kadın oyuncunun da rol alacağı iddia ediliyor. Herkesi heyecanlandıran iddiaların doğru olması halinde önümüzdeki haftalarda bu ismi öğreneceğiz. Türkiye'de hizmet vermeye başlamak üzere olan Disney Plus, anlaşılan o ki El Turco dizisiyle geniş kitlelere ulaşmak istiyor. Can Yaman'ın İtalya ve İspanya gibi ülkelerde oldukça hayran kitlesi olduğunu biliyoruz. Dünyaca ünlü bir ismin diziye dahil olması ise karşımıza oldukça popüler bir diziyi çıkarabilir. El Turco dizisinin gelecek yıl Disney Plus'ta ekrana gelmesi bekleniyor.

El Turco dizisinin konusu ne?

El Turco dizisinin uyarlanacağı roman kısmen tarihe, kısmen de kurguya dayanıyor. 17. yüzyıl İtalya'sında geçecek. II. Viyana Kuşatması'nda başarısız olan Osmanlı ordusu geri çekilirken bir Osmanlı İstihbarat Subayı olan Balaban Ağa, İtalya'ya yerleşir. Burada önemli bir mücadele edecektir. Halk, derebeylerin haraçları altında ezilmektedir. Balaban Ağa, köylülerin derebeylerine karşı başlatacağı ayaklanmaya ön ayak olur. 

25-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar