Süslü Korkuluk dizisine bomba bir isim daha katıldı!

Süslü Korkuluk dizisine bomba bir isim daha katıldı!
Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Netflix'in Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim daha katıldı.

Netflix ve OGM Pictures ortaklığıyla ekrana gelecek Süslü Korkuluk dizisine yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç gibi sevilen isimleri başrole taşıyan diziye bomba gibi bir isim daha katıldı. İşte Süslü Korkuluk dizisine dahil olan o isim.

Süslü Korkuluk dizisine bomba bir isim dahil oldu!

Çağatay Ulusoy, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Engin Şenkan resmen Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosuna katılan isimler oldular. Ece Sükan da bu isimler arasında katıldı. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinde izlediğimiz Ece Sükan'ın Süslü Korkuluk dizisinde hangi karakteri canlandıracağı merak edilecektir. Oyuncu, Çağatay Ulusoy'un can verdiği baş karakter Peyami'nin sağ kolu Suzi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Büyük bir kanal krizi nedeniyle uzunca bir süre hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen Süslü Korkuluk, TV8 ile anlaşmanın yatmasının ardından Netflix ile anlaşmaya varıldı. Böylece televizyon dizisi olarak tasarlanan Süslü Korkuluk, bir internet dizisine dönüştü. Ayrıca Alina Boz da diziden ayrılırken Esra Bilgiç oyuncunun yerine diziye katıldı. Yaşanan belirsizliklerin ardından aralarında Ece Sükan'ın da bulunduğu diziye katılan yeni isimlerle beraber Süslü Korkuluk yoluna kararlı bir şekilde devam ediyor. Cem Karcı tarafından yönetilecek olan dizinin önümüzdeki aylarda Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

Ece Sükan kimdir?

1977 yılında başkent Ankara'da dünyaya gelen Ece Sükan, Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl eğitim alırken ayrıca burada tiyatro oyunlarında rol aldı. 1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. 1998 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve yarışmadı üçüncü oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a geldi ve burada modellik yapmaya başladı. Daha sonra moda eğitimi almak için New York'a gitti. Dünyanın önde gelen dergilerinden Marie Claire'de moda editörlüğü ve Vogue Türkiye'de moda danışmanlığı yaptı. Bir yandan da oyunculuğa devam etti. 24 Saat, Avrupa Yakası, Haziran Gecesi, Aşk Yakar, Kızım Nerede ve Gülperi gibi dizilerde rol aldı. BluTV'de yayınlanan Yaşamayanlar dizisinde ise stilist olarak yer aldı.

25-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar