Can Yaman’ın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

Can Yaman’ın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!
Geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden Erkenci Kuş'un başarılı oyuncusu Can Yaman'ın yeni dizisinin adı belli oldu. Can Yaman hangi dizide oynayacak? İşte detaylar!

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bir yaz dizisi olarak başlayan ancak elde ettiği yüksek reytinglerle sezonda da devam eden erkenci Kuş’un başrol oyuncuları can Yaman ve Demet Özdemir yeni sezonda başka başka dizilerde boy gösterecek. Demet Özdemir’in dizisi daha önce belli olmuş ve Evim adıyla Tv 8’de yayınlanacağı açıklanmıştı.

Dizinin yakın bir zamanda ekrana gelmesi beklenirken diğer başrol oyuncusu Can Yaman’ın dizisi de sonunda belli oldu. Özellikle genç kızlar tarafından sevilen ve her yerde takipçilerinin sevgisiyle karşılaşan Can Yaman’ın yeni dizisinin yine Star Tv’de ekrana geleceği belirtildi. Dizinin Gold Yapım tarafından hazırlanacağı açıklanırken çalışmaların başladığı belirtildi.

Can yaman’ın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

Gold Film tarafından hazırlıkları başlayan ve Star Tv’de yayınlanacağı açıklanan ve başrolünde Can Yaman’ın rol alacağı yeni dizinin adı belli oldu. Dizi yayına girene kadar adının değişebileceği belirtilse de şimdilik dizinin adının Can Borcum olduğu açıklandı. Can Yaman’ın yeni dizisinin hazırlıkları başlarken yapım şirketinin senaryo yazım ve cast hazırlıklarına başladığı açıklandı. Özellikle adı can Borcum olarak açıklanan dizide Can Yaman’a kimin eşlik edeceği daha şimdiden merak konusu oldu. Dizinin yeni yılın ilk aylarında ekrana geleceği ve buna göre hazırlıkların sürdüğü açıklandı.

Can Borcum Dizisi Künye Bilgileri!

Sevilen oyuncu Can yaman’ın başrolünde yer alacağı açıklanan Can Borcum adlı dizinin hazırlıkları başlarken dizinin birçok kaleminde henüz net bir gelişme yaşanmadı. Hazırlıkları başlayan ve Gold Film tarafından Star Tv için hazırlanacağı açıklanan Can Borcum’un yeni yılın ilk aylarında seyirciyle buluşması bekleniyor

Yapım Şirketi                     : Gold Film

Yayın Kanalı                       : Star Tv

Yapımcı                              : Faruk Turgut

Yönetmen                          : Bilinmiyor

Senarist                              : Bilinmiyor

Tür                                      : Komedi – Aksiyon

Oyuncular                          : Can Yaman

Can Yaman Kimdir?

8 Kasım 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç ve yakışıklı oyuncu Can Yaman İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra mesleğini yapmaya başlayan oyuncu altı ay kadar avukatlık yapmıştır. Daha sonra hobi olarak yaptığı oyunculukta eğitim alan Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri adlı diziyle geçmiştir. Oyuncu bu dizinin ardından peş peşe pek çok dizide rol almış ve seyirci tarafından sevilmiştir. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır: Gönül İşleri 2014, İnadına Aşk 2015, Hangimiz sevmedik 2016, Dolunay 2017, Erkenci Kuş 2018.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler