Caner Cindoruk Reklam Filmiyle Ekranlarda Olacak

Caner Cindoruk Reklam Filmiyle Ekranlarda Olacak
Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk, ünlü bir giyim markasının reklam filmi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Sadakatsiz dizisindeki başarılı oyunculuğu ile dillere destan olan ünlü oyuncu Caner Cindoruk kariyerinde zirveye tırmandı. Başarılı oyuncunun proje seçimindeki titizliği dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu rolüne devam ederken reklam filminde de rol alıyor olacak.

Yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk, başrolü paylaştığı partneri Cansu Dere ile muhteşem bir performans sergilemeye devam ediyor. Ekran başına çıktığı ilk günden itibaren birçok dizi filmde rol alan Caner Cindoruk, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen ve Tolga Karel'in başrolleri paylaştığı Yaprak Dökümü dizisinde Doktor Nazmi olarak rol aldı. Doktor olarak seyirci karşısına çıkan Caner Cindoruk dikkatleri çekmeyi başardı. Genç ve yakışıklı oyuncu daha sonraki projelerinde başarısını sürdürmeye devam etti. Hanımın Çiftliği dizisinde hayat verdiği Kemal karakteri ile büyük bir hayran kitlesi toplamayı başardı.

Ekranların sevilen yuzu olan Caner Cindoruk son dönemlerde önemli yapımlarda rol aldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kadın, Zemheri ve Sadakatsiz dizilerinde rol alması Caner Cindoruk'un kariyerinde önemli bir adım oldu. Sadakatsiz dizisinden önce Özge Özpirinçci ile birlikte rol aldığı Kadın dizisindeki Sarp karakterine hayat vermesiyle önemli bir başarıyı ortaya koymayı başarmıştı. Ünlü oyuncu Caner Cindoruk Türkiye dışında dizinin yayınlandığı tüm ülkelerde popülaritesini arttıran isimlerden biri oldu. Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ile partner olan ünlü oyuncu Caner Cindoruk İspanya’da büyük hayran kitlesine ulaştı.

Yakışıklı oyuncu Sadakatsiz dizisi ile ikinci sezonda da yoluna devam ederken başarılı performansı ses getirdi. Ünlü oyuncu başarıları sayesinde birçok firmanın da dikkatini çekti. Caner Cindoruk bir giyim markası ile 1,5 milyon liralık anlaşma imzaladı. Yakışıklı oyuncu, yakında reklam filmleriyle de hayranlarının karşısında olarak ekranlarda daha fazla yer alıyor olacak.

1980 yılında Adana'da dünyaya gelen unlu oyuncu kariyerinin zirvesini yaşamaya devam ediyor. Başarılı oyuncunun 1 yıllık anlaşmadan çok iyi bir ücret kazanan Caner Cindoruk etkileyici oyunculuk performansı ile sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden biri oldu. Kanal D ekranlarının başarılı dizi Sadakatsiz'in çok iyi reytingler alması ve dizinin popülerliğinin artması oyuncunun kariyerinde de önemli bir rol oynadı.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar