Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu
Son Yaz'ın Akgün'ü Alperen Duymaz yeni bir proje için anlaşma sağladı. Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz farklı bir projeyle seyirciyle buluşmaya devam edecek…

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'dan sevenlerini heyecanlandıran haber geldi. Son Yaz dizisindeki performansıyla çok sevilen Alperen Duymaz yeni bir proje için anlaşma imzaladı. Son Yaz dizisi geçen sezon başlamış ve dikkat çeken yapımlardan biri olmuştu. İlk sezon sonunda birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Son Yaz yeni sezona yeni isimlerle başlamıştı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrolde olduğu Son Yaz'a Birce Akalay da 2. Sezonda dahil olmuştu. Son Yaz 2. Sezon beklenenin aksine istenilen başarıyı yakalayamadı. Yeni dizilerin de başlamasıyla reyting yarışında geriye düşen Son Yaz final yaptı. Son Yaz oyuncularının yer alacağı yeni projeler de merakla bekleniyordu. Birsen Altutaş'ın haberine göre Alperen Duymaz'ın hangi projede olduğu belli oldu.

Alperen Duymaz hangi projede olacak?

Son Yaz'da Hafsanur Sancaktutan'la partner olan Alperen Duymaz'ın yeni projesi takipçileri tarafından merak ediliyordu. Gold Film'le anlaşma imzalayan Alperen Duymaz dijital bir proje için el sıkıştı. Dijital projede olmak istediği bilenen Alperen Duymaz, Gold Film tarafından hazırlanan Erkek Severse isimli diziyle ekrana gelecek. Gold Film Erkek Severse projesini BeIN Connect platformu için hazırlıyor. Ünlü yapımcı Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği Erkek Severse dizisi için Alperen Duymaz'la anlaşıldı. Alperen Duymaz'ın bu dizide partnerinin kim olacağı da merak konusu. Aslı Zengin'in yazdığı Erkek Severse dizisinde yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ömür Atay oldu. Dizinin kadın başrolü ise henüz netleşmedi.

Alperen Duymaz'dan dijital proje

Başarılı oyuncu Alperen Duymaz dijital proje Erkek Severse ile seyirciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Gold Film'in iddialı yapımı için cast çalışmaları da devam ediyor. Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosunda kimler olacağı ve senaryosu Alperen Duymaz hayranları tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Son Yaz dizisindeki Akgün karakteri ile gönüllere giren Alperen Duymaz nasıl bir karakteri canlandıracak merak konusu. Alperen Duymaz'ın yeni projesi olan Erkek Severse dizisi de şimdiden merak edilmeye başladı.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar