Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay Yeni Dizide Bir Araya Geliyor

Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay Yeni Dizide Bir Araya Geliyor
Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay yeni bir projede yeniden birlikte rol almaya, aynı seti yeniden paylaşmaya hazırlanıyorlar.

Show Tv'de Ay Yapım tarafından çekilen Fransız dizisi Le Bazar de la Charité’den uyarlanan Alev Alev dizisi büyük bir beğeni toplamıştı. Dizinin başrollerinde Çukur dizisi ile tanınan Cihangir Ceyhan, Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar rol alıyordu. Alev Alev dizisi kadın oyuncularıyla ön plana çıkıyordu. Geçen sezonun en sevilen dizilerinden biri olan Alev Alev ekibinden iki oyuncu yeni projede bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Ay yapım tarafından seyircisi ile buluşan Alev Alev dizisi 28’inci bölümünde final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin izleyen kitlesi tarafından beğenilmesi ve akıllarda kalması önemli bir detay olmuştu. Dizide rol alan iki ünlü oyuncu şimdi yeniden birlikte setlerde çalışmaya devam ediyor olacak.

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev’de Çiçek karakterine hayat veren  Hazar Ergüçlü ile Tomris karakterini canlandıran ünlü oyuncu Zuhal Olcay yeniden bir arada ekranlarda yerlerini alacaklar.  BluTV platformunda yayınlanacak olan Saklı dizisinde beraber yeniden aynı seti paylaşacaklar. Son dönemde dizilerin uyarlama olarak ekrana gelmesi izleyenler tarafından büyük bir beğeni ile sonuçlanıyor.  Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay in rol alacağı dizi The Affairs dizisinin Türkiye uyarlaması olacak. Proje BluTv'de Saklı ismi ile izleyenlerinin karşısına çıkacak. 

Saklı dizisinin konusunda ise evli bir kadınla adamın arasındaki yasak aşkı farklı bir bakış açısıyla ekranlara gelmeye  hazırlanıyor. Saklı dizisinde başrolde olacak olan kadın oyuncu Alev Alev dizisiyle başarılı performans sergileyen Hazal Ergüçlü ve başarılı erkek başrol oyuncusu Fırat Çelik ile  partner olarak rol alacak. Show TV ekranlarının sevilen dizisi  Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay omuz omuza veren ünlü oyuncuların BluTv de yayınlanacak olan Saklı dizisindeki rollere ait karakterleri henüz belli değil.

MAY Productions yapımcılığında çekimi yapılan Saklı dizisinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay oturuyor. Saklı dizisinde rol alan diğer oyuncular ise;  Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Fırat Çelik, Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü ve Janset gibi önemli isimler yer alıyor. Saklı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile  yakında hayranlarıyla buluşacak.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar