Şok şok! Ünlü sanatçılar Domuz gribine yakalandı!

Şok şok! Ünlü sanatçılar Domuz gribine yakalandı!
Havaların soğumasıyla grip vakaları da arttı. O ünlü sanatçı ise domuz gribine yakalandı!

Tüm Türkiye'nin gündeminde olan grip vakaları havaların soğumasıyla artarken, ünlü sanatçı Nilüfer, tehlikeli bir grip türü olan Domuz gribine yakalandı. Daha önce de kanser tedavisi olan ve iyileşen Nilüfer'in bu kez de Domuz gribine yakalanması hayranlarını üzdü. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Nilüfer'e halk arasında Domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsünden kaynaklı grip teşhisi konuldu. Ünlü sanatçı Nilüfer'in bir haftadır hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Nilüfer yaklaşık bir haftadır Nişantaşı'nda bulunan Özel Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyor. Nilüfer daha önce meme kanserine yakalnmış ve tedavi olmuştu.

İlker Aylık'a zatüre teşhisi kondu!

Oldukça tehlikeli ve bulaşıcı bir grip türü olan Domuz gribi toplumda yayılmaya devam ederken başka ünlü isimler de bu hastalığa yakalandı. Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık da Domuz gribi olan ünlülerden. Sevilen oyuncu İlker Ayrık “Keşanlı Ali Destanı” oyununu sahnelemek için hazırlanırken bu hastalığa yakalandı. Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden Ayrık'a da Domuz gribi kaynaklı zatüre teşhisi konuldu. Ayrık'ın hastalığı ve tedavi süreci sebebiyle “Keşanlı Ali Destanı”nın galası şubat ayındaki bir tarihe ertelendi.

Didem Soydan da gribe yakalananlardan

Domuz gribine yakalanan bir diğer ünlü isim ise ünlü manken Didem Soydan oldu. Grip olduğunu sosyal medyadan paylaşan Soydan'a takipçilerinden tedavi tavsiyeleri yağdı. Didem Soydan hasta olduğunu, "Domuz gribi rocks, serumlu fotoğraf atmamak için direniyorum" ifadesiyle takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ve özellikle toplumsal duyarlılıkları ön planda olan manken Soydan, sert çıkışlarıyla takipçilerinin gönlünü kazanan bir isim.

Hastalık mesajını paylaştıktan sonra birçok yorum yapılan Soydan hastalığının şiddetini ise şu sözlerle anlattı; "Yahu korkuncmus yatağa mihladi üç gundur." Soydan'a gelen yorumlardan da anaşılacağı üzere birçok insan aynı hastalıkla pençeleşiyor. Son günlerde toplumun her kesiminde farklı türleri görülen grip vakaları oldukça arttı. Çok fazla insanın gribe yakalanması birçok eczanede ilaç sıkıntısına da yol açıyor. Hastanelerdeki yoğunluk ise işin diğer bir boyutu. Hekese canlitv.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar