Canevim dizisi neden yok? 15 Temmuz Pazartesi Canevim yok mu?

Canevim dizisi neden yok? 15 Temmuz Pazartesi Canevim yok mu?
ATV'nin çok kısa bir süre içerisinde büyük ilgi gören Canevim dizisi 15 Temmuz Pazartesi neden yok? Canevim bu akşam var mı yok mu?

ATV'nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Canevim dizisi Pazartesi günü var mı? Canevim 15 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak mı? ATV 15 Temmuz Pazartesi yayın akışı listesinde Canevim neden yok? Canevim var mı yok mu? İşte detaylar...

Yaz sezonu için binbir emeklerle hazırlanan ATV'nin yeni dizisi Canevim izleyiciden tam not aldı. Çok kısa bir süre içerisinde trend olan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi isimlerin bulunduğu dizi ATV ekranlarını bu yaz sezonunda resmen zirveye taşıdı. Koliba Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Ata Türkoğlu’nun üstlendiği Canevim dizisinde güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın canlandırdığı karakter Ceyhan ve Aras Aydın’ın oynayacağı Maraz Ömer'in yaşadığı bir aşkı konu alıyor. Sıcacık hikayesi ile izleyiciyi kendine bağlayan dizi 1. bölümde TOTAL grubunda 28. sıraya, 2. bölümde TOTAL grubunda 3. sıraya, 3. bölümde TOTAL grubunda 2. sıraya, 4. bölümde TOTAL grubunda 3. sıraya yerleşti. Canevim dizisi bu reytinglerle bakalım kış sezonunda da ekranlarda kalmayı başarabilecek mi?

CANEVİM VAR MI YOK MU?

Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Canevim bu hafta yani 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü yayınlanacak mı? Canevim dizisinin bu haftaki yeni bölümü 15 Temmuz milli birlik ve demokrasi gününe denk gelmesi izleyicilerin aklında soru işareti yarattı. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak eden izleyiciler hemen internete başvurdu. Bizde siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık. 15 Temmuz tarihinin Türk Milleti açısından büyük önem arz ettiği için televizyon kanalları bugün dizi yayınlamayacak. Hal böyle olunca ATV ekranlarında da Canevim dizisi yerine 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününe dair özel programlar yayınlanacak. Canevim dizisi hayranları dizinin yeni bölümünü 22 Temmuz günü izleyebilecek. 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Canevim dizisi yerine hangi programın yayınlanacağını ATV yayın akışı listesinden öğrenebilirsiniz.

13-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler