Hakan: Muhafız'da rol alan güzel oyuncunun yeni adresi Çukur oldu!

Hakan: Muhafız'da rol alan güzel oyuncunun yeni adresi Çukur oldu!
Hakan: Muhafız dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ayça Ayşin Turan, yeni sezonda Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde olacak.

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur, 2. sezon finalinin ardından sezon arasına girdi. Yeni sezon heyecanla beklenirken yeni bir oyuncunun diziye dahil olacağı kesinleşti. Son olarak Netflix Orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da rol alan Ayça Ayşin Turan, Çukur'un oyuncu kadrosuna eklendi.

Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Çukur bundan böyle dizisinde

Ayça Ayşin Turan'ı son olarak Hakan: Muhafız dizisinde izlemiştik. Orada Leyla karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Güzel oyuncuyu daha önce Dinle Sevgili, Şefkat Tepe, Karagül, Altınsoylar ve Meryem gibi dizilerde izleme imkanı bulabilmiştik.

Sena karakterinin vedasıyla oluşan boşluğu dolduracak

Şimdi biraz da Ayça Ayşin Turan'ın nasıl bir karakteri canlandıracağına bakalım. Bildiğiniz üzere Sena karakterine veda etmiştik. Dilan Çiçek Deniz, karakterin ölümüyle birlikte diziden ayrıldı. Basınla paylaşılan bilgilere göre yeni sezonda Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılmasıyla birlikte oluşan boşluk Ayça Ayşin Turan ile doldurulacak. Henüz Ayça Ayşin Turan'ın hangi karakteri canlandıracağıyla ilgili herhagi bir bilgi paylaşılmadı. Canlandıracağı karakterle ilgili tek bildiğimiz Aras Bulut İynemli tarafından canlandırılan Yamaç ile duygusal bir yakınlık yaşayacağı. 

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 tarihinde Sinop şehrinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuğa karşı büyük bir ilgisi olan Ayça Ayşin Turan, oyunculuğa yönelmeyi seçti. 2011 yılında FOX TV'den ekranlara gelen Dinle Sevgili dizisinde rol almaya başladı. Oyunculuk macerası Şefkat Tepe dizisiyle devam etti. 2014 yılında yine bir FOX TV yapımı olan Karagül dizisinde rol almaya başladı. Bu dizyle birlikte bir çıkış yakaladı. 2015 yılında Sevimli ve Tehlikeli filminde rol aldı ve bu onun rol aldığı ilk film oldu. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Altınsoylar dizisinde rol aldı. 2017 yılında yine Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisinde rol aldı. Ve son olarak 2018 ve 2019 yıllarında ilk Türk Netflix Orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdi de Show TV - Ay Yapım işbirliğiyle ekranlara gelen reyting rekortmeni Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. 

17-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar