Her Yerde Sen dizisi nerede çekiliyor?

Her Yerde Sen dizisi nerede çekiliyor?
Fox TV ekranlarının yeni romantik komedi dizisi Her Yerde Sen ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Cuma akşamı seyircisiyle buluşan dizi Her Yerde Sen'in çekimleri nerede oluyor?

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Karga Seven Pictures imzalı dizi Her Yerde Sen 14 Haziran Cuma akşamı yayın hayatına başladı. Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşan dizinin eğlenceli senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer ikilisi kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar'ın oturduğu dizinin jenerik müziğini Zeynep Bastık yapıyor. Peki yaz akşamlarına renk katacak Her Yerde Sen dizisi nerede çekiliyor? Bir sebepten aynı evde yaşamaya başlayan iki kişinin hikayesini izleyeceğimiz dizinin konusu nedir?

Birbirinden habersiz aynı evi satın alan iki genç Demir ve Selin aldıkları bu evi paylaşmak zorunda kalır. Bu sebepten dolayı, ikilin ev içindeki yaşantılarına ve tartışmalarını izleyeceğimiz dizide çoğu zaman evde çekim yapılacak. Hikayenin ana mekanı olan ev daha önce kapılarını Ufak Tefek Cinayetler ve Aşk Yeniden gibi dizilere açmıştı. Öte yandan İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekimler devam edecek. Eğlence ve aşk dolu dizinin sahnelerine denize kıyısı olan Bebek, Arnavutköy ve Beşiktaş gibi yerlerde rastlıyoruz. 

HER YERDE SEN DİZİSİ KONUSU 

Demir Erendil (Furkan Andıç) ve Selin Sever (Aybüke Pusat) bir şekilde aynı evi satın alan iki gençtir. Ev üstünde ikisinin de hak talep etmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Birlikte yaşamak zorunda kalan ikili aynı zamanda iş yerlerinde karşılaşır. Demir, Selin'in çalıştığı Artemim İçmimarlığın yeni patronu olmuştur. Kuralcı bir kişilik olan Demir ve binbir zorlukla aldığı evi isteyen Selin artık aynı evi paylaşmaktadır. İnişli çıkışlı ilişkileri zamanla aşka dönüşecek olan bu ikilinin eğlence ve sevgi dolu hikayesi her cuma akşamı Fox TV'de seyircisiyle buluşacak!

HER YERDE SEN HER CUMA AKŞAMI SAAT 20:00'DA FOX TV'DE!

15-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar