Canevim neden final yapıyor?

Canevim neden final yapıyor?
ATV ekranlarının büyük umutlarla ekranlara gelen dizisi Canevim'den beklenen kötü haber geldi. Canevim dizisi final mi yapıyor?

Yaz sezonuna damga vurması beklenen dizi Canevim son günlerini yaşıyor. İlk bölümlerinden beri ilgi ile takip edilen dizi son zamanlarda izlenmemeye başlandı. Hal böyle olunca Canevim dizisi için beklenen haber geldi. Canevim dizisi neden final yapıyor? Yaz dizisi olarak ekranlara gelen ve uzun süre ekranlarda olmayı hedeflerken final haberi geldi. Peki Canevim dizisi ne zaman final yapacak? İşte tüm detaylar..

Büyük umutlarla başlayan Canevim dizisi final yapıyor!

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Ezgi Şenler ve Zuhal Gencer Erkaya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Canevim dizisi yaz aylarının başlarından beri izleycisi ile buluşmaya devam ediyor. Dizide Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Ezgi Şenler ve Zuhal Gencer Erkaya'ya Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi usta oyuncular da eşlik ediyor. Mayıs ayından bu yana yayınlanan bölümleri ile reytingleri alt üst etmesi beklensede izleyici diziye kendini çok kaptırmadı. Çünkü dizide ne Ömer - Ceylan aşkına ne de Taylan - Ceylan aşkına bir türlü inanamadı. Aşka inanamayan izleyiciyi yavaşca diziden soğumaya başladı. Ve dizi için beklenen haber geldi. 

Tüm kanallar kış sezonuna bomba gibi hazırlandı. Yeni sezonda kanallar yepyeni ve birbirinden iddialı dizileri ekranlara getirirken. ATV bu durumda reytingleri düşük olan Canevim dizisi için final kararı aldı. Düşük reytingler sebebiyle Canevim dizisi ekranlara gelecek olan 13. bölümü ile ekran macerasına son noktayı koyacak. Canevim'in reytingleri düşük olsa da ilgi ile takip eden küçük bir kesim bulunuyordu. Bu kesim de diziden gelen bu habere çok üzüldü. 2019 yaz dizileri arasında en düşük reytinglere sahip olan Canevim aldığı 2.48 reyting ve 8.52 Share reyting oranları ile kış sezonuna kalması zaten imkansızdı. Dizinin final haberi geçtiğimiz günlerde yapım şirketine ve oyuncu kadrosuna bildirildi. Umutları bir anda yerle bir eden dizi ekranlara gelecek olan 13. bölümün ardından televizyon macerasını sonlandıracak. 

27-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler