Canevim nerede çekiliyor?

Canevim nerede çekiliyor?
u sezon yayın hayatına başlayan Canevim, diziseverler tarafından merak ediliyor. Canevim dizisi nerede çekiliyor, sorusu izleyici tarafından merak ediliyor.

Televizyonlarda yaz sezonuyla birlikte hareketlilik başladı. Aşk, kumpas, ağa, kölelik vs derken şimdi sıra yaz dizilerinde. Bu sezon yayın hayatına başlayan Canevim, diziseverler tarafından merak ediliyor. Canevim dizisi nerede çekiliyor sorusu, izleyici tarafından merak ediliyor. Hayatın bütün sıkıntılarına hep birlikte bir arada göğüs germeye çalışan ve bunu başaran bir ailenin yaşadığı olayların senariz edildiği Canevim dizisi ve konusunu sizler için araştırdık.

Canevim nerede çekiliyor?

Yaz dizilerinden olup sezona iyi bir başlangıç yapan Canevim oyuncu kadrosu ve konusu ile adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Oldukça hareketli geçen bir sezondan sonra birbiri ardına tatile giren diziler yerini yaz dizilerine bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan Canevim dizisi yaz sezonu boyunca Pazartesi akşamları ATV ekranlarında seyircisine özgün bir hikaye anlatacak. Başrollerinde Özgür Çevik ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı Canevim dizisi Canevim dizisi çoğunlukla İstanbul’un Balat semtinde çekiliyor. Balat semti bu konuda tecrübeli bir semt aslında. Geçmişte birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan bu güzide semt, doğal bir film stüdyosu gibi. Anadolu yakasının kıyı ilçesi olan Beykoz, boğazın tüm güzelliği ile izleyicilerine belgesel tadında bir mekan izleme imkanı sunuyor.

Canevim dizisi oyuncuları kimler?

Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı Canevim, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla Atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak. Dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenen bir ailenin çevresinde gelişen olayları farklı bir gözle anlatmayı başarıyor.

Canevim dizisi oyuncu kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın dikkat çeken isimler. Bu isimlere Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı eşlik ediyor.

Özgür Çevik Kimdir?

1981'de Ankara doğumlu. İlkokulu Amasya’da, ortaokulu Lüleburgaz’da, liseyi ise Bingöl ve İzmit’te okudu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nden mezundur.

Özgür Çevik’in hayatının dönüm noktasından biri olan olay, Akademi Türkiye adlı yarışmaya katılması oldu. 2004 yılında katıldığı yarışmanın ardından, Kanal D'de yayınlanan Yabancı Damat adlı dizide, Nehir Erdoğan ile beraber başrollerini paylaştı. Yabancı Damat, hem Türk hem de Yunan televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından birisidir. Çevik daha sonra Avrupa Yakası, Kavak Yelleri, Gece Sesleri, Balkan Düğünü gibi birçok yapımda rol aldı. Lise yıllarında gitar çalan ve müziğe ilgisi hiç azalmayan Özgür Çevik, 2008 yılında Rock tarzında Düş-ün-ce adlı bir de albüm çıkarttı.

Özgür Çevik’in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Can Kırıkları (Kerem) (TV Dizisi)

2015 – Kırgın Çiçekler (Toprak) (TV Dizisi)

2015 – Kaygı (Mehmet) (Sinema Filmi)

2014 – İtirazım Var (Doktor) (Sinema Filmi)

2014 – Saklı Kalan (Onur) (TV Dizisi)

2014 – 2015 – Kiraz Mevsimi (Derin) (TV Dizisi)

2012 – Şubat (TV Dizisi)

2012 – Evlerden Biri (İskender) (TV Dizisi)

2011 – Mazi Kalbimde Yaradır (Fert) (TV Dizisi)

2012 – Leyla ile Mecnun (Tolga) (TV Dizisi)

2010 – Sensiz Yaşayamam (Serdar) (TV Dizisi)

2009 – Balkan Düğünü (Ömer) (TV Dizisi)

2008 – Val (Levent) (Sinema Filmi)

2008 – Avrupa Yakası (Manav Özgür)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2008 – Gece Sesleri (Seyhan Akalın) (TV Dizisi)

2007 – Kavak Yelleri (Özgür) (TV Dizisi)

2006 – Küçük Kıyamet (Konuk Oyuncu/Kahvede Gülen Adam) (Snema Flm)

2004 – Yabancı Damat (Nİko Angelopolos) (TV Dizisi)

 

18-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar