Canım Annem Dizisinin Afişi Yayınlandı

Canım Annem Dizisinin Afişi Yayınlandı
Tv8’de, bir aşk ve aile dramı hikayesinin anlatıldığı yeni dizi ‘Canım Ailem’ başlıyor. Merakla beklenen Yapım ve Saran Group imzalı dizi, ‘Canım Annem’in beklenen afişi yayınlandı

Yapımcılığını Stellar Yapım ve Saran Studios’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli ile Ece Tahtalıoğlu’nun oturduğu ‘Canım Annem’ dizisini, ilk olarak kanalın sahibi Acun ılıcalı ‘’Günlük dizimiz ‘Canım Annem’ yakında hafta içi her gün Tv8’de’’ diyerek tanıtmıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda, Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral yer alıyor. Merakla beklenen Canım Annem dizisinin afişi yayınlandı.

Canım Annem Dizisi Nerede Çekildi?

Canım Annem dizisi İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekiliyor. Farklı yerlerde çekimleri olan Canım Annem dizisinde renkli görüntüler oluştu.

‘Canım Annem’ in yeni tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Diziye olan heyecanı artıran fragmana da ilgi yüksek oldu.


 

Canım Annem Dizisinin Konusu Nedir?

Tv8 yönetimi büyük bir atak yaparak, Kırmızı Oda dizisinin dışında yayında başka bir dizisi olmayan kanal, hem Süslü Korkuluk isimli Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolündeki yeni dizisiyle, hem de günlük olarak yayınlanacak Canım Annem dizisi ile geliyor. 

Günlük dizi furyasının son başarılı örneği Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisiydi. Daha sonra Kanal D’de günlük dizisi ile yaklaşık dört ay önce Kırık Hayatlar’a başlamıştı. Ancak dizi Emanet kadar başarılı olamamış ve tek sezon olarak yayınlanmıştı. Kırık Hayatlar 78. bölümde ekranlara veda etmişti. Geçtiğimiz yıl izlenme oranları da gayet yüksek olan Emanet dizisine, artık Canım Annem dizisi rakip olacak.

Canım Annem dizisinin güçlü bir dram hikayesi var ve uzun süredir de ekip çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içi 5 gün yayınlanacağı için dizinin ön hazırlıkları ve ilk bölümlerin çekimlerinin yapılması da zaman alıyor.

Bugüne kadar birçok başarılı diziye imzasını atan OGM Pictures tarafından çekilecek Canım Annem’de ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılacak. Masum bir kız olan Zeynep'in bir kazada annesini kaybetmesi ile başlayan hikayesi herkesi derinden etkileyecek…

Zeynep annesine çok düşkün masum güzel bir kızdır. Bir gün annesi Cemre kaza geçirir ve ölür. Zeynep üzülmesin diye ona annesinin öldüğünü söyleyemezler. Çünkü doğuştan kalbi delik olan Zeynep bu üzüntüyü kaldıramayacak kadar hasta bir kalbe sahiptir.

Zeynep’in annesi ölürken öyle bir iftiraya uğrar ki, bu iftiralara inanan kocası Murat, taparcasına sevdiği eşinden şimdi deli gibi nefret etmektedir.

Murat’ın annesi oğlunu, hep evlenmesini arzuladığı Melek ile evlendirmek için şimdi uygun şartlara sahiptir. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gece babasının Melek ile evlendirilmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir.

Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısında annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar. Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır.

Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder.

Nazlı ve Cemre’nin ikizi olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir. Fakat kader onu bu hakikati öğensin diye oraya göndermiştir.

Günlük dizi olarak ekrana gelecek olan Canım Annem Şubat ayına hafta içi her gün yayınlanacak olan dizi TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar