Kuruluş Osman’ın Göktuğ’u Burak Çelik Diziden Ayrıldı mı?

Kuruluş Osman’ın Göktuğ’u Burak Çelik Diziden Ayrıldı mı?
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran Burak Çelik diziyle yollarını ayırıyor.

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve günün en çok seyredilen yapımı olan Kuruluş Osman bu sezon 3. Sezonuyla seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi her Çarşamba akşamı özellikle genç kitleyi etkisi altına alıp ekrana kilitlerken aksiyon ve gerilim sahneleriyle de göz dolduruyor. Tarihi dizlerin başında gelen Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin nasıl kurulduğunu ve ilk zamanlarını konu ediniyor. Her hafta heyecanlı hikayelerle ekrana gelen dizide pek çok ünlü oyuncu yer alıyor. Ana kadroya ek olarak sık sık yeni oyuncuların girdiği ve ayrıldığı diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Göktuğ’u canlandıran genç ve başarılı oyuncu Burak Çelik’in diziden ayrılacağı öğrenildi. Dizinin sevenleri tarafından şaşkınlıkla karşılanan bu ayrılığın hikaye gereği olduğu ortaya çıktı.

Kuruluş Osman Göktuğ (Burak Çelik) Diziden Ayrılıyor

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve üç sezondur Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Akitsoy, Serkat Kılıç, Didem balcın, Erkan Avcı, Seda Yıldız, Yıldıray Şahinler, Özge Törer ve Burak çelik gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Dizide Göktuğ karakteriyle seyirci karşısına çıkan Burak Çelik dizide, Balgay’ın adamı olarak bilinmektedir. Başlarda dizide Moğol Komutan Balgay’ın adamı olarak bilinen ve daha sonra Müslüman olarak Göktuğ adını alan ve Osman Bey’in Alplerinden biridir. Atikliği, gözü karalığı ve bağlılığıyla bilinen Göktuğ’un diziden ölerek ayrılacağı öğrenildi. Seyircinin çok sevdiği karakterin önümüzdeki bölüm ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Burak Çelik Kimdir?

Halen Kuruluş Osman Dizisinde Göktuğ karakteri olarak yer alan genç ve başarılı oyuncu Burak çelik 21 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra Best Model of Turkley yarışmasında birincilik elde eden Burak çelik bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Burak Çelik’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Kuruluş Osman

·         Sevgili Geçmiş

·         Karanlıktaki Melekler

·         Söz

·         Kara Yazı

·         Deli Aşk

·         Hayat sevince Güzel

·         Karagül

17-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar