Ebrar Karakurt’un Sevgilisi Kim?

Ebrar Karakurt’un Sevgilisi Kim?
Magazin basını ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un sevgilisi kim? Çift ayrıldı mı? İşte cevabı!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt özel hayatıyla sık sık magazin basını ve sosyal medyada yer alıyor. Özellikle sevgilisi ile günden olan ve paylaştıkları fotoğraflarla beğeni toplayan çiftin mutlu halleri dikkatleri çekiyor. Ancak son gelen haberler ikiliye nazar değdiği yönünde. Çünkü ikilinin ayrıldıkları iddia ediliyor. Hatta ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt’un doğum gününde, sevgilisi İmge’nin, Ebrar Karakurt’un doğum gününü kutlamadığı öğrenildi. Magazin basını ve sosyal medyada çiftin ayrıldığına ilişkin haberler ve iddialar dolaşırken yine çiftin sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıktıkları görüldü. Tüm bu gelişmeler özellikle Ebrar Karakurt’un sevgilisi olduğu iddia edilen İmge’nin kim olduğunun merak edilmesine yol açtı ve internette bu konuyla ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı.

Ebrar Karakurt’un Sevgilisi İmge Kimdir?

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’un sevgilisi olduğu iddia edilen İmge’nin tam olarak kim olduğu bilinmemektedir. İmge’nin halen İtalya’da yaşamaktadır. İkili birbiriyle oldukça mutlu anlar yaşarken paylaştıkları resimler takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni almaktadır. Son olarak İmge’nin sosyal medya hesabından yaptığı derin göğüs dekolteli fotoğrafı binlerce yorum alırken bu fotoğrafa sevgilisi olduğu iddia edilen milli voleybolcu Ebrar Karakurt’ta yorunmda bulundu. Ebrar Karakurt yorumunda “öldürdün, artık nabzımı yoklama” ifadelerini kullandı. Çiftin ayrıldıkları iddiaları ise magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Çift birbirlerini takipten çıkarken resimlerini de sildikleri görüldü.

Ebrar Karakurt Kimdir?

Şu sıralar 22 yaşında olan ve magazin basını ve sosyal medyada sık sık yer alan milli voleybolcu Ebrar Karakurt 17 Ocak 2000 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından spora yönelen Ebrar Karakurt 2012 yılında Vakıfbank Spor Kulübünde spora başlamıştır. Bu kulüple iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmıştır. Daha sonra pek çok ulusal ve uluslararası başarıyı yakalayan Ebrar Karakurt şu sıralar İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımında spor hayatını sürdürmektedir. Ebrar Karakurt 2020 yılından itibaren milli formayı giymeye başlamıştır. 1.96 boyunda olan Ebrar Karakurt 72 kilo ağırlığındadır. Oğlak burcu olan Ebrar Karakurt’un smaç yüksekliği 321 cm, blok yüksekliği ise 310 cm’dir. 

17-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar