Cansu Dere evinde kaza geçirdi

Cansu Dere evinde kaza geçirdi
Cansu Dere evinde kaza geçirdiğini,topuğunun çatladığını söyledi. İyileşene kadar evinden çıkmadığını belirten Dere, Disney Plus’ın Şahsiyet dizisindeki rolüne devam edecek.

Şahsiyet’in 2. Sezonu hangi kanalda yayınlanacak ? Yeni sezonda hangi oyuncular rol alacak ? Haluk Bilginer yeni sezonda var mı ? Şahsiyet’in 2. Sezonu konusu ne olacak ? Cansu Dere neden pek ortalıkta görülmüyordu ? Sosyal medya hesabından paylaşımlarını durdurmasının sebebi nedir ? Cansu Dere ve Şahsiyet 2 . Sezonu hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde . İşte detaylar …

Cansu Dere evinde kaza geçirdi

Birsen Altuntaş’ın haberine göre kendisinden uzun zamandır haber alınamayan Cansu Dere evinde kaza geçirdiğini topuğunun çatladığını söyledi. İyileşene kadar evinden çıkmadığını belirten ünlü oyuncu Disney Plus’ın ülkemizde anlaştığı ilk ünlü kadın olarak Onur Saylak’ın Şahsiyet dizisinde önceki sezonki rolüne devam edecek. Deprem boyunca da sosyal medyadan paylaşım yapmamasıyla ilgili olarak  “Kimseyi endişelendirmek istemezdim. Zaten sosyal medyayı çok fazla kullanan biri değilim. Ayrıca instagram’ı da neşeli anlarımı paylaştığım bir albüm gibi kullanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Cansu Dere Şahsiyet son bölümde oynayacak

Şahsiyet dizisi ilk sezonunda bomba gibi patlamıştı . Başrol oyuncusu Haluk Bilginer buradaki rolüyle 47. Emmy Ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu” seçilmişti. O sezonda oyunculuk performansıyla unutulmayan isimlerden biri de güzel oyuncu Cansu Dere idi. Cansu Dere yeni sezonda da vazgeçilmezler arasında. Dizide son bölümde oynayacak ünlü oyuncu ilk sezonkü rolünü ve performansını tekrar edecek.

‘Şahsiyet’ 2018 de Puhu TV’de yayınlanmıştı

2018 yılında Puhu TV’de yayınlanmaya başlayan Şahsiyet dizisi büyük çapta ilgi uyandırmış ve sektörde fırtınalar koparmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimlerin rol aldığı Şahsiyet dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenmişti.

Yeni sezonda dizide polis bölümleri olmayacak

Yeni dönem 2. Sezon için yayın haklarını alan Disney Plus ‘ta yayınlanması planlanan dizi Agah Beyoğlu ve Agah Beyin Avustralya’dan dönen kızı Zühal Beyoğlu’nun hayatı üzerine yoğunlaşacak. Şahsiyet dizisinin 2. Sezonunda Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Ahmet Mümtaz Taylan, Nergis Öztürk, Recep Öztürk rol alacak. Dizinin son bölümünde Cansu Dere daha önce ilk sezonda oynadığı karakterini yineleyecek. Yeni sezonda 1. Sezondaki gibi polis bölümleri olmayacak.

 

05-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar