Sevgili Geçmiş dizisine sürpriz bir isim!

Sevgili Geçmiş dizisine sürpriz bir isim!
Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Sevgili Geçmiş ekranlara gelmeye gün sayarken, dizinin kadrosuna yepyeni bir isim daha eklendi.

Çok yakında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Sevgili Geçmiş büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanmasına son günler kala dizinin kadrosuna yepyeni bir isim daha eklendi. Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna Yurdaer Okur dahil oldu. Peki Sevgili Geçmiş dizisi yeni oyuncusu Yurdaer Okur kimdir? Yakışıklı oyuncu Yurdaer Okur dizide hangi karaktere hayat verecek? İşte Yurdaer Okur hakkında tüm merak edilenler..

Efsane kadrosu ile yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisi kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin tanıtım fragmanının ardından dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin başlamasını merakla bekleyen izleyiciler için sevindiren haber bugün geldi. Star TV ekranlarının oldukça umutlu olduğu Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim’de ilk bölümü ile izleycisinin karşısına çıkacak. 25 Ekim 2019 Cuma günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi bakalım reytinglerde nasıl bir başarı sergileyecek? Her geçen gün güçlü kadrosuna yeni isimler dahil eden Sevgili Geçmiş dizisine son olarak Nöbet dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Yurdaer Okur dahil oldu. Peki Yurdaer Okur kimdir? Dizide hangi rolü canlandıracak?

Sevgili Geçmiş Yurdaner Okur Kimdir?

Son zamanların gözde oyuncularından biri olan Yurdaner Okur, 29 Ekim 1979 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. 40 yaşında olan oyuncu Samsun Bafra süper Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra Akdeniz Üniversitesi’nde turizm işletmeciliği eğitimi almaya başlamıştır. Bu eğitimini yarıda bırakarak 1994 yılında kazanmış olduğu Hacettepe Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi almaya başlamıştır. Bu eğitimlerinin ardından yüksek lisansını da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesin de yapmıştır. 

Yurdaner Okur hakkında bilgiler;

Adı Soyadı: Yurdaer Okur 
Doğum Tarihi:  29 Ekim 1974
Nereli:  Rize
Burcu: Akrep  
Kilosu: 68  
Boyu:  1.74
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kahverengi  
Eğitim Durumu:  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Hayır
Eşi:  Yok

04-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar