Cansu Dere Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Cansu Dere Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Kanal D yeni bir uyarlama için çalışmalara başladı. Doktor Foster adlı yapımın yerli uyarlamasında rol alacak oyuncunun ise Cansu Dere olacağı iddiaları heyecanla karşılandı.

Ekranlara yeni bir uyarlama dizi mi geliyor? Son dönemlerde Türk Dizi sektöründe sayıları hızla çoğalmaya başlayan ve seyircinin de ilgiyle takip ettiği yabancı dizilerin yerli uyarlamaları ilgi gördükçe sayıları ve çeşitleri de artmaya başladı. Uzun yıllar süren dizi sektörümüzdeki klasik töre, intikam imkansız aşk üçlemesi hikayelerinden bir türlü çıkamamamız ve bu kısır döngüyü kıramamamız sonunda sektör yavaş yavaş kendi içinden çıkan hikaye ve senaryolar yerine yabancı uyarlamalarla yol almaya başladı. Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor, Hekimoğlu ve Öğretmen gibi dizilerin seyirciden oldukça fazla ilgi görmesi başka yapım şirketlerini de bu yola itmiş görünüyor. Son olarak kulislerde konuşulmaya başlayan ve Kanal D için Medyapım tarafından hazırlanacağı söylentileri artan Doktor Foster’in yerli uyarlaması olacak dizi için usta ve güzel oyuncu Cansu dere’yle görüşüldüğü ve teklif götürüldüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. İşte detaylar!

Cansu Dere Doktor Foster mi Olacak?

BBC’de yıllarca yayınlanan ve seyirci tarafından heyecan ve ilgiyle seyredilen Doktor Foster adlı dizinin yerli uyarlaması için Medyapım tarafından çalışmaların başladığı haberleri sektörde bir anda büyük heyecan meydana getirdi. Halen Fox Tv’de yayınlanan Öğretmen Dizisi’ni de yabancı bir diziden uyarlayan Medyapım’ın bu projede de başarılı olmak için çalışmalarında titiz davrandı öğrenildi. Yıllarca ilgiyle izlenen dizinin yerli uyarlamasının önümüzdeki Eylül döneminde Kanal D’de ekranlara geleceği öğrenildi. Sezonun en bomba yapımlarından biri olacak olan dizi için ise güzel oyuncu Cansu Dere ile görüşmelerin başladığı ve oyuncunun şu sıralar dizinin senaryosunu okuduğu öğrenildi. Son olarak büyük umutlarla sezona başlayan ancak kısa süren Ferhat ile Şirin adlı yapımla seyirci karşısına çıkan Cansu Dere’nin de projeye ilgi gösterdiği öğrenildi. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılan Doktor Foster’in yerli uyarlaması için hazırlıkların hızla sürdüğü ve dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturacağı öğrenildi.

Doktor Foster Konusu Ne?

Bir tıp merkezinde çalışan Doktor Foster evlidir ve bir çocuğu vardır. Eşiyle mutlu bir hayat yaşarken beklenmeyen bir anda eşinin kaşkolünde bulduğu sarı bir saç Foster’in bütün hayatının bir anda değişmesine sebep olur. Doktor Foster eşinin kendisini aldattığını düşünmeye başlar ve bu durumu açıklığa kavuşturmak için araştırmalara başlar. Zamanla Doktor Foster’in kişiliğini de etkilemeye başlayan olay onun yavaş yavaş değişmesine sebep olur.

04-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar