Kimsesizler Dizisine Küçük Bir Ünlü Oyuncu Daha Katıldı!

Kimsesizler Dizisine Küçük Bir Ünlü Oyuncu Daha Katıldı!
Eylül'de Fox Tv’de yayınlanacak olan ve bir yetimhanede yaşayan küçük kızların hikayesinin anlatılacağı Kimsesizler’in cast çalışmaları devam ediyor.

Şu sıralar hemen yapım şirketinin ışıkları sabahlara kadar yanıyor. Kanalların yönetim katlarının ışıkları da aynı şekilde yanıyor. Yapım şirketleri ve kanallar yeni yayın dönemi için youn bir tempoda çalışırken dizilerle ilgili hemen her gün yeni bir bilgi daha geliyor. Kimi cast çalışmalarında yeni oyuncularla anlaşmalar sağlarken kimi yapım sete çıkmak için gün sayıyor. Bu durum milyonlarca liranın döndüğü sektörde inanılmaz bir tempo yaşatıyor. Özellikle yaz sezonuna iddialı giren ve Eylül yayın dönemine de yeni yapımlarla girmek isteyen Fox Tv için Med Yapım tarafından hazırlanmaya başlayan dram türündeki Kimsesizler dizisinde de hazırlıklar son sürat devam ediyor. Başrol için seyirci tarafından çok sevilen ve pek çok yapımda rol alan Beren Gökyıldız’la anlaşılan Kimsesizler dizisinde özellikle cast çalışmalarında büyük özen gösteriliyor. Dram türünde olacak Kimsesizler için yeni bir oyuncuyla daha anlaşıldı. Özellikle Kadın dizisinde canlandırdığı Nisan karakteriyle büyük beğeni toplayan küçük yıldız Kübra Süzgün’de diziye dahil oldu. İşte detaylar!

Kübra Süzgün Kimsesizler Dizisinde!

Med yapım tarafından hazırlıkları süren ve yönetmenliğini Nedim Güç’ün üstlendiği Kimsesizler Dizisi Eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yer alacak. Dram türündeki dizinin kanalın Eylül yayın döneminde rakipleri karşısında ağır toplarından biri olması bekleniyor. Dizinin başrolünde rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Beren Gökyıldız yer alırken özellikle geçtiğimiz sezonlarda Kadın Dizisinde Nisan karakteriyle büyük beğeni toplayan küçük yıldız Kübra Süzgün de dahil oldu. Bir dönem Anne adlı yapımda birlikte rol alan ikili bir kez daha bir araya geliyor. Bir yetimhanede yer alan ve anneleri babaları tarafından terk edilen ya da anne babası belli olmayan çocukların hikayesinin anlatılacağı Kimsesizler dizisi Med yapım tarafından büyük titizlikle hazırlanıyor.

Kübra Süzgün Kimdir?

Yeni yayın döneminde Kimsesizler adlı yapımla Fox Tv’de seyirci karşısına çıkacak olan ve 26 Haziran 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelen küçük yıldız Kübra Süzgün halen ilköğretim 5. Sınıftadır. Küçük yaşına rağmen pek çok yapımda rol alan küçük oyuncu Kübra Süzgün en son yine Fox Tv’de ekrana gelen Kadın dizisinde Nisan karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. Küçük yıldızın rol aldığı yapımlar şunlardır. Arka Sokaklar, Kördüğüm, Yaz’ın Öyküsü, Mayıs Kraliçesi, İçerde, Kadın, Cingöz Recai ve Resimdeki Sevgili.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar