Survivor Cumartesi Kim Dokunulmaz Oldu ve İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Cumartesi Kim Dokunulmaz Oldu ve İlk Eleme Adayı Kim Oldu?
Tv 8'de fırtınalar estiren Survivor’da dokunulmazlık ve eleme potasına gidecek adayın belirleneceği gece daha yaşandı. Peki sonuçlar ne oldu? İşte cevabı!

Tv 8’de artık son haftalarının yaşandığı ve her geçen gün heyecanın ve hırsın tavan yaptığı Survivor 2020’de yine fırtınalar esti. Son haftalarda bireysel yarışların başlaması ve eleme potasına gidecek ismi dokunulmazlığı kazanın belirlediği yarışmada geçen haftaya damga vuran Sercan bu haftaya da hızlı başladı. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen altı adayın birbirine üstün gelmeye çalıştığı ve mutlaka dokunulmaz olarak eleme potasına gidecek ismi belirlemek istedi yarışların bu akşamki bölümünde de yine adeta nefesler tutuldu. Finale kalan adaylardan beş yapanın dokunulmaz olacağı akşamda geçen haftanın üç dokunulmazlık kazanan adayı Sercan’la yine yarışmanın en iyilerinden biri olan Cemal Can karşı karşıya geldi.

İlk Dokunulmaz Sercan Oldu!

Survivor 2020’de bu akşam da nefesler tutuldu. Bu akşam da dokunulmazlığı kazanmak için altı aday birbiriyle kıyasıya bir yarışa girdi. Hırsın, psikolojik gerilimin, duygusallığın ön plana çıktığı yarışmada birbirinden heyecanlı yarışlar sonunda finale kalan Sercan ve Cemal Can finalde karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu ve beş galibiyeti alanın dokunulmaz olacağı yarışlar sonunda Sercan rakibi Cemal Can’a 5 – 1 gibi farklı bir üstünlük kurmayı başardı ve haftanın ilk dokunulmazlını kazandı. İnanılmaz yarışlar sonunda Sercan kafasından bir kaza atlatırken yarışmaya devam kararı aldı ve dokunulmaz olmayı başardı. Öbür taraftan Cemal Can’ın yarışlar sırasındaki hırsı ve kazanma isteği ön plana çıktı. Her kaybedişinde sinir krizleri geçiren Cemal Can finali kaybetmesinin ardından sinir krizleri geçirerek uzun bir süre ağladı. Arkadaşları tarafından sakinleştirilen Cemal Can’ın üzüntüsü gözlerden kaçmadı. Sercan ise Ada Konseyinde yine eleme potasına gidecek ismi belirleyecek isim oldu.

Survivor’da Eleme Potasına Gidecek İsim Belli Oldu!

Bu hafta yine nefeslerin tutulduğu ve kazananın eleme potasına gidecek ismi belirleyeceği gecede inanılmaz hırslı yarışlar sonunda Sercan Cemal Can’a 5 – 1 gibi bir üstünlük kurarak dokunulmaz oldu. Geçen haftaya da damga vuran ve üç dokunulmazlık alarak eleme potasına giden üç ismi belirleyen Sercan bu haftaya da hızlı başladı. İlk dokunulmazlığı alan Sercan yine ilk eleme potasına giden ismi belirledi. Sercan’ın gecenin sonunda eleme potasına gönderdiği isim ise Berkan oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayının belirleneceği gece de Sercan eleme potasına Berkan'ı gönderdi. Yarın ikinci eleme adayı ve ikinci dokunulmazlığı alacak aday belli olacak.

05-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar