Cansu Dere Neostrata’nın Marka Yüzü Oldu!

Cansu Dere Neostrata’nın Marka Yüzü Oldu!
Cilt yenileme uzmanı Neostrata, 85 ülkenin ardından Türkiye pazarına girişini, istanbul’da gerçekleşen göz alıcı bir lansman ile duyurdu. Neostrata’nın marka yüzü Cansu Dere oldu.

Dermokozmetik alanındaki 40 yılı aşkın deneyimi ve her cilt endişesine yönelik yüksek oranda yenileme teknolojileriyle maksimum performans sunan Neostrata ürünleri, 85 ülkenin ardından Türkiye pazarına girişini Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşen göz alıcı bir lansman ile duyurdu. Türkiye pazarına yeni giriş yapan Dermokozmetik markası Neostrata ünlü oyuncuyu marka yüzü olarak seçti.

2022 Cansu Dere’ye Uğurlu Geldi

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in başrol oyuncusu olan Cansu Dere, ‘Asya’ karakteriyle 2. Sezonda da başarıyla devam etmesinin ardından, yeni yılın ilk zamanlarında ünlü kozmatik markası Neostrata ile de reklam anlaşması imzaladı.

Mandarin Oriental Bosphorus Boğaz’daki organizasyona, Aslı Şen, Aslıhan Doğan Turan, Burcu Kara, Ceylan Çapa, Pelin Karahan, Raissa-Vanessa Sason ve Şahika Ercümen’in de aralarında olduğu konuklar katıldı. Pelin Kaya’nın konut sahipliğinde gerçekleşen basın ve influencerların katıldığı öğle seansında, davetlilerin Neostrata renklerinin ortasında keşfettikleri her yaşa ve muhtaçlığa özel yedi serisi büyük ilgi topladı.


Johnson&Johnson Consumer Genel Müdürü Murat Mutlu’nun açılış konuşması ve Jülide Ateş’in moderatörlüğünde başlayan etkinlikte, sektördeki yenilikler ve etkili cilt bakımı ürünleri paylaşıldı. Doktor ve eczacıların, basın mensuplarının, influencerların ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin davetli olduğu organizasyonda, Prof. Dr. Gonca Gökdemir’in de bulunduğu söyleşilerle keyifli bir gün geçirildi.
 

Johnson and Johnson Genel Müdürü Murat Keyifli ve Cansu Dere

Markanın yüzü olarak açıklanan ve cildine verdiği önemi her fırsatta belirten Cansu Dere, Neostrata gibi güvenilir ve köklü bir markayla bir araya gelmekten duyduğu heyecanı şu sözleriyle ifade etti:

‘’Neostrata’nın marka yüzü olduğum için çok mutluyum. Neostrata bilimsel bir yaklaşım ve öncü yenilikleri ile etkili cilt bakımı hayallerimizi gerçekleştirecek. Neostrata’nın 40 yıllık köklü bir marka olması çok kıymetli, ben de Türkiye’de başlayan yeni yolculuğunu paylaşacağımız ve cilt yenilemede etkili ürünlerini kullanacağım için çok heyecanlıyım’’

Cansu Dere Magnet Quarterly Dergisi’ne Miles Chamley – Watson İle Poz Vermişti

Geçtiğimiz günlerde Cansu Dere, yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçmiş ve Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley – Watson ile poz vermişti.

Yılda dört kez yayınlanan ve her sayısında farklı bir temaya odaklanan Magnet Quarterly’nin yeni sayısının tema konusu ‘Kusursuzluk’ oldu. Birlikte objektif karşısına geçen Cansu Dere ile Miles Chamley-Watson kusursuzluğu sembolize ettiler.


 

14-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar