GAİN’in Yeni Dizisi Duran’ın Konusu Nedir?

GAİN’in Yeni Dizisi Duran’ın Konusu Nedir?
Gain’de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle seyirciyle buluşan duran dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda kimler var?

İnternet yayın platformları peş peşe yeni dizilerini duyuruyor ve yeni yapımları vasıtasıyla abone sayılarını artırmaya çalışıyorlar. Ülkemizde yayın yapan İnternet yayın Platformları televizyon dizileriyle rekabet edercesine pek çok içerik hazırlamaya devam ediyor. Özellikle genç kitlenin takip ettiği platformlar bu sebeple daha çok gençlere yönelik içeriklerle dizi hazırlıyor. Bu platformlardan biri olan GAİN’de yeni dizisi Duran’ı seyircinin beğenisine sunuyor. İlk bölümü yayınlanan ve başrolünde İlyas Salman’ın rol aldığı Duran dizisi için araştırma yapan takipçiler dizinin oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok şeyi merak ediyor. Bizde merak edenler için Duran Dizisinin konusunu araştırdık.

Duran Dizisinin Konusu Ne?

İnternet yayın platformu GAİN’de ilk bölümüyle ekrana gelen ve İlyas Salman’ın başrolünde yer aldığı Duran Dizisi bugünlerde en çok merak edilen yapımlardan biri. Suç, polisiye ve dram türünde ele alınan dizi ilginç bir hikayeye sahip. Yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerini ve ayakta kalma çabalarını anlatan Duran’da, Duran, Celal ve Mustafa varoş mahallesinde yaşamaktadırlar. Onların hayattaki tek amacı ve dertleri varoştan kurtulabilmektir. Büyük bir mücadele içine giren bu üç genç büyük badireler atlatır, hayal kırıklıkları yaşar ve amaçlarına ulaşabilmek için her şeyi yaparlar. Yenilgiler karşısında pes etmeyen ve her seferinde yeniden deneyen üç genç için amaçlarına ulaşmak hiçte kolay olmayacaktır. Dizinin hikayesi Almanya’da başlıyor ve sonrasında Türkiye’de devam ediyor. Oldukça hareketli sahnelerin yer aldığı dizide üç gencin dramları, suça bulaşmaları ve başlarına gelenler anlatılıyor. Yıllar sonra bir dizide rol alan usta oyuncu İlyas Salman’ın performansı ise seyirciyi adeta mest ediyor.

Duran Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gain’de yayınlanmaya başlayan ve yönetmen koltuğunda Yunus ozan Korkut’un oturduğu Duran Dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Oktay Çubuk, Bahar Şahin, Erdem Şenocak, Nil Keser, Burakcan Doğan, Batuhan Gelenler, Lorin Merhant yer almaktadır. İlk bölümü yayınlanan ve seyircinin ilgisiyle karşılaşan Duran’ın önümüzdeki bölümlerinin daha fazla seyredilmesi bekleniyor.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar