Aşk Mantık İntikam Dizisinde Başrol Oyuncuları Ayrılıyor

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Başrol Oyuncuları Ayrılıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonu dizilerinin sonuncusu olan Aşk Mantık İntikam’da iki başrol oyuncusu diziden ayrılıyor.

Yaz dönemi dizilerinin sonuncusu olan ve FoxTv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ekran yolculuğuna devam ediyor. Her Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen ve özellikle genç kitlenin ilgisini çeken dizi reytinglerde belli bir oranı yakalamış durumda. Başrolünde Genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile genç ve yakışıklı oyuncu İlhan Şen’in rol aldığı Aşk Mantık İntikam No 9 Prodüction tarafından hazırlanıyor. Sık sık final yapacak iddialarına karşılık yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden dizide büyük bir karar alındı ve dizinin iki başrol oyuncusunun hikayesinin bitirilmesine ve yeni katılacak oyuncularla dizinin devam etmesine karar verildi. Dizide Çınar ve Çağla karakterlerini canlandıran Burak Yörük ile Melis Döngel’in hikayelerinin bittiği gerekçesiyle diziden ayrılacakları öğrenildi. Bunun yerine diziye iki yeni oyuncunun dahil olacağı ve bunlarla yoluna devam edeceği belirtildi.

İki Ana Oyuncu Ayrılıyor

No 9 Prodüction tarafından hazırlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve melisa Döngel’in rol aldığı romantik komedi dizisi Aşk mantık İntikam’da büyük bir değişiklik yaşanmak üzere. Dizinin başından beri hikayede yer alan ve Çınar karakterini canlandıran ve Esra’ya aşık olan Burak Yörük ile yine dizide baştan beri varolan ve Ozan karakterini canlandıran İlhan Şen’e aşık olan Çağla karakteriyle seyirci karşısına çıkan Melisa Döngel’in hikayesinin bittiği öğrenildi. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınan dizide iki ünlü ve başarılı oyuncunun hikayesinin bitmesi dizinin sevenlerini üzdü. Öbür taraftan dizinin kadrosuna bu iki oyuncunun yerine diziye ozan’ın asistanı olarak Sebat Kumaş ve bu karakterin annesi olarak da Elçin Atamgüç’ün dahil olacakları öğrenildi.

Sebahat Kumaş Kimdir?

Genç ve başarılı oyunculardan biri olan ve son dönede pek çok yapımda rol alan Sebahat Kumaş 12Mayıs 1989 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuğa yönelen Sebahat Kumaş bunun için eğitimler almış ve ardından dizilerde rol almaya başlamıştır. Sebahat Kumaş’ın rol aldığı yapımlar arasında şunlar bulunmaktadır.

·         Zümrüdüanka

·         Kalbimdek Deniz

·         Karagül

·         Muhteşem Yüzyıl

14-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar