Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı koronavirüse yakalandı!

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı koronavirüse yakalandı!
Etkisini yeniden arttıran ve birçok kişiye bulaşan koronavirüs salgına ünlü şarkıcı Selçuk Balcı da yakalandı. Karadeniz şarkılarıyla tanınan Selçuk Balcı'nı sağlık durumu nasıl?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid- 19) salgını yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de de birçok kişinin yakalndığı ve yaklaşık 8 bin kişinin vefat ettiği salgına ünlü şarkıcı Selçuk Balcı da yakalandı. Özellikle Karadeniz'e özgü bir tarzla şarkılarını söyleyen Balcı'nın covid- 19'a yakalanması hayranlarını endişelendirdi. Selçuk Balcı durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı'nın son durumu ne?

Selçuk Balcı koronavirüse yakalandığını açıkladı

Yaptığı kendine has Karadeniz müziğiyle gönüllerde yer edinen Selçuk Balcı'nın salgına yakalanması sevenlerini korkuturken, Balcı durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kendisine yapılan testin pozitif çıktığını belirten Balcı durumu hakkında, "Covit 19 Testim pozitif çıktı. Hafif halsizlik ve tat, koku almamak dışında hiç bir şikayetim yok. Doktorumuz hafif atlatacağımı belirtti 5 günlük bir tablet verdi. Telefonla çok konuşup kendini yorma da dedi. Geçmiş olsun mesajlarını yazılı ileten herkese teşekkür ederim" açıklamsında bulundu.

Selçuk Balcı'ya çok sayıda geçmiş olsun mesajı

Testinin pozitif çıktığını belirten Selçuk Balcı'nın durumunun iyi olduğu açıklandı. Covid- 19 virüsü özellikle tat ve koku alamama şeklinde belirtilerin olmasına yol açıyor. Ünlü şarkıcı Balcı'da bu belirtileri gösterdiğini belirtirken, başka bir şikayetinin olmadığını sevenleriyle paylaştı. Birçok insanın ölümüne sebep olan covid - 19 salgını birçok ünlü ismin de hastalanmasına sebep oldu. 2020 yılı Mart ayı itibariyle etkisini Türkiye'de de göstermeye başlayan Covid- 19 salgını sebebiyle maddi ve manevi büyük problemler ortaya çıkarken biçok insan hayatını kaybetti. Bu sebeple sevilen sanatçı Balcı'nın hastalığı sevenlerini korkuttu. Balcı'nın paylaşımının altına sevenleri tarafından çok sayıda geçmiş olsun mesajı yazıldı.

Mansur Yavaş'tan Selçuk Balcı'ya acil şifalar dileği

Koronavirüse yakalanan Selçuk Balcı'ya geçmiş olsun dilekleri gönderenler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da vardı. Mansur Yavaş, "Covid-19'a yakalanan kıymetli sanatçımız Selçuk Balcı'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Sağlıklı günlerde yeniden türküler söyleyeceğiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını önemle hatırlatıyorum" ifadelerini kullandı.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar