Camdaki Kız Dizisi Feyyaz Şerifoğlu Bir Markanın Yüzü Olacak. Alacağı Ücret İse Dudak Uçuklattı!

Camdaki Kız Dizisi Feyyaz Şerifoğlu Bir Markanın Yüzü Olacak. Alacağı Ücret İse Dudak Uçuklattı!
Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu’nun bir giyim markasının reklam yüzü olacağı ve alacağı ücret magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanmaya başladı, başrolünde Burcu Biricik’in Nalan’ı oynadığı dizide Sedat Koroğlu karakterini de Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. Camdaki Kız dizisi Feyyaz Şerifoğlu’na şans getirdi. Dizinin başarılı ismine teklifler geliyor. Bir giyim markasının reklam yüzü olması için anlaşma imzaladığı iddia ediliyor. Alacağı ücret ise dudak uçuklattı. İşte haberle ilgili detaylar…

Feyyaz Şerifoğlu Bir Giyim Markasının Reklam Yüzü Oldu

Feyyaz Şerifoğlu, adını oyuncu olarak ilk defa TV8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisindeki performansıyla duyuran oyuncu, partneri Burcu Biricik’le yakaladığı uyum sayesinde ‘Camdaki Kız’da başrol oldu. Camdaki Kız’ın kapısını açtı.

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Can karakteri ile beğeni toplayan Feyyaz Şerifoğlu, kariyerine Camdaki Kız’da Sedat Koroğlu rolü ile devam ediyor.
Şimdi de Feyyaz Şerifoğlu’nun, bir giyim markasıyla anlaştığı iddia ediliyor.

Oyuncunun, markanın reklam yüzü olmasının yanı sıra çekilecek videolarını da müziğini kendisinin yapacağı öğrenildi.

Dizideki başarısıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran 30 yaşındaki oyuncu, setten arta kalan zamanlarda ise stüdyoya girerek, müzik yapıyor. ‘Gidene’ adında bir single çıkardı.

7 Ağustos 1991 Rize doğumlu Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu’da Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühedisliği Bölümü mezunudur. Daha sonra hem oyunculukla hem müzikle uğraşmaktadır. 2014 yılında Behzat Gerçeker’in yönetimindeki Enbe Orkestras’nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Müzisyen olarak adını duyuran Feyyaz Şerifoğlu, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmada ‘İnci Tanem' şarkısını söyleyen Feyyaz Şerifoğlu performansı beğenilince, Murat Boz’un takımında yer aldı daha sonra düellolarda yarışmaya veda etti.

Feyyaz Şerifoğlu: Bir Milyon TL Alacak!

Magazin basınında yer alan bir iddiaya göre, ünlü oyuncu bir giyim markasının reklam yüzü oldu. Kulislerde yakışıklı oyuncunun dudak uçuklatan bir rakama anlaşma sağladığı konuşuluyor. 

Önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçmeye hazırlanan Feyyaz Şerifoğlu'nun, anlaşma karşılığında yaklaşık bir milyon TL’lik anlaşma imzaladığı öne sürüldü. Henüz Anlaşma yaptığı firmanın adı bilinmiyor.

19-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar