Çarpışma neden yok? 14 Mart Perşembe Show TV yayın akışı

Çarpışma neden yok? 14 Mart Perşembe Show TV yayın akışı
14 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Çarpışma neden yok? Çarpışma yeni bölüm ne zaman?

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasına adını yazdıran, Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan 'Çarpışma' dizisi takipçilerine kötü haber. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Dönmez, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın paylaştığı 'Çarpışma' dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Peki Çarpışma neden yok? 14 Mart Perşembe günü yeni bölümüyle yayınlanması beklenen 'Çarpışma' ne zaman yeni bölümüyle ekranlara gelecek? İşte detaylar...

14 MART PERŞEMBE ÇARPIŞMA NEDEN YOK?

Geçtiğimiz hafta, Kadir'in gerçek hikayesi, Kerem ve Cemre arasında yaşanan gelişmeler en önemlisi Kadir'le Cansız'ın tanışması izleyenleri ekranlara kilitlerken dizinin takipçileri dizinin 14 Mart Perşembe günü yayınlanacak bölümünü merakla bekliyordu.

Ancak, yayıncı kuruluş Show TV'nin yayın akışından 'Çarpışma' kaldırıldı. Perşembe akşamı dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin yerine 'Cumhurbaşkanı Özel' programı yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, tam otuz beş yıldır görmediği annesi Asiye'ye artık nefesi kadar yakın, ancak otuz beş yıllık boşluk kadar da uzaktır. Kadir, annesini bulmasına yardımcı olan Zeynep'e kızgın, Zeynep ise Kadir'in yaptıklarına anlam verememektedir. Kadir ile Zeynep arasında on altı yıl önce başlayan aşk tekrar alevlenmektedir. Öte yandan, Zeynep'e aşık olan Veli, Kadir'i alt edebilmek için acımasız planlarını devreye almaktan çekinmeyecektir.

Demir ve Yakup, Kerem'e kurdukları planı hayata geçirirler. Kerem'in kumpasa düşmesi an meselesidir. Cemre ise annesinin ölümünü irdelemeye devam eder. Gerçekleri er geç gün yüzüne çıkarabileceğini düşünür, ancak annesinin ölümünün gerçek nedenini gün yüzüne çıkarabileceğini düşünürken, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır.

Cansız'ın izini sürmeye devam eden Kadir, çok önemli bilgiler ele geçirir. Adım adım Cansız'a yaklaştığını düşünen Kadir olacaklardan habersiz kapı kapı dolaşmaktadır.

ÇARPIŞMA KONUSU

Dizi genel olarak değerlendirmek gerekirse nefes kesen, korku dolu anlar ile izleyicileri heyecanlandıran bir aksiyon dizisi olarak göze çarpmaktadır. 4 arabanın birbiri ile çarpışması ile kesişen hayatları konu alan dizinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un Kadir rolünü canlandırdığı dizi, aşk, ihtiras ve tutku kavramlarını da irdeleyen bir hikayeye sahip.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte dizin başrolünü paylaşan diğer isimler ise, Elçin Sangu, Alperen Yılmaz, Melisa Aslı Pamuk. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ulus Bayraktar oturuyor.

13-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar