Çarpışma’da Şok Eden Ayrılık!

Çarpışma’da Şok Eden Ayrılık!
Show Tv'nin başarılı dizisi Çarpışma'da son iki hafta da iki sürpriz ayrılık! Dizinin sevilen karakteri Çetin Komiser (Beran Kotan) diziden neden ayrıldı? Haberimizde!

Show TV'nin başarılı yapımlarından Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay, Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı senaryosu Ali Aydın tarafından kaleme alınan Çarpışma dizisinde şok ayrılıklar devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan ve ilk sezonunda olan Çarpışma 17. Bölümünde şok bir ayrılıkla seyircisini şaşırtmıştı. Dizinin usta oyuncularından Mustafa Uğurlu beklenmedik bir şekilde diziye veda etmişti. Selim karakterini canlandıran Mustafa Uğurlu’dan sonra Çarpışma’da bir ayrılık daha yaşanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak 18. Bölümünde seyirci tarafından sevilen karakterlerden birinin daha diziden ayrılacağı belirtildi. Peş peşe gelen bu ayrılıklar sonrası seyirci Çarpışma’da neler oluyor diye sormaya başladı. Canlıtv olarak Çarpışma’nın 18. Bölümde diziye veda edecek oyuncunun kim olduğunu ve aynı zamanda dizide neler olduğunu ayrılıkların devam edip etmeyeceğini araştırdık.

Çarpışma’da Neler Oluyor?

Ay Yapım tarafından hazırlanan Çarpışma Show Tv’nin büyük beklenti içersisinde olduğu dizilerden biriydi. Ancak dizi bir türlü istenen reytinge ulaşamadı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin SanguOnur SaylakMelisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz gibi usta oyuncuları buluşturan 'Çarpışma' dizisi büyük bütçeli dizilerden olmasına rağmen istenen başarıya ulaşamadı. Bu durum dizi hakkında birçok söylentiyi beraberinde getirirken geçtiğimiz bölüm (17. Bölüm) sanki bu söylentileri destekler gibi dizinin usta oyuncularından Mustafa Uğurlu diziye veda etti. Dizi de Selim karakterini canlandıran Mustafa Uğurludan sonra 18. Bölümde de şok bir ayrılık daha yaşanacağı öğrenildi.

Çarpışma’ya Veda Edecek Oyuncu Kim?

Özellikle genç seyirci tarafından beğenilerek seyredilen Çarpışma’nın Perşembe günü yayınlanacak 18. Bölümünde dizinin önemli karakterlerinden ve seyircinin beğenerek takip ettiği oyunculardan Çetin' karakterine hayat veren Beran Kotan çarpıcı bir sahneyle projeye veda edecek. Dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan Beran Kotan canlandırdığı Çetin komiser rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bunun üzerine pek çok teklif alan oyuncunun oldukça duygusal bir sahneyle Çarpışma’dan ayrılacağı öğrenildi.

Çetin Komiser Çarpışma’ya Veda Ediyor!

Çarpışma’daki Çetin Komiser performansıyla büyük beğeni toplayan Beran Kotan 18. Bölümle birlikte diziye veda edecek. Başarılı performansının ardından pek çok diziden yeni teklifler alan oyuncu bu teklifleri değerlendirmek için Çarpışma’ya veda ediyor. Oyuncunun diziden ayrılmasında dizinin reytinglerinin istenilen düzeyde olmamasının da etkili olduğu söyleniyor. Çarpışma son iki hafta da iki büyük kan kaybıyla oldukça sarsılmış görünüyor. Yapımcının ayrılan iki oyuncunun yerini nasıl dolduracağı merakla bekleniyor.

16-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar