16 Nisan Salı Reyting Sonuçları

16 Nisan Salı Reyting Sonuçları
16 Nisan Salı reyting sonuçları belli oldu. Leke dizisi ilk bölümüyle Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi karşısında başarılı olabildi mi? İşte dünün reytingleri!

16 Nisan Salı reyting sonuçları elimize ulaştı. Salı günleri ekrana gelen Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor Türkiye - Yunanistan ve Yemin dizileri arasında kıyasıya gerçekleşen reyting mücadelesine Kanal D'nin yeni dizisi Leke'de dahil oldu. Peki dün seyirci en çok hangi diziyi izledi? TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde hangi yapım hangi sırada yer aldı? İşte dünün reytingleri!

16 NİSAN 2019 SALI TOTAL REYTİNGLERİ

16 NİSAN 2019 SALI AB REYTİNGLERİ

16 NİSAN 2019 SALI ABC1 REYTİNGLERİ

TOTAL'DE ZİRVENİN ADI 'KADIN'

Fox TV ekranlarında başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı 'Kadın' dizisi dün 58. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şirin'in itirafı son bölüme damga vururken dizi TOTAL'de 9,28 izlenme oranıyla birinci, AB kategorisinde 8,51 izlenme oranıyla üçüncü, ABC1 kategorisinde ise 9,77 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVE'YE YAKIN

Atv ekranlarında dün 133. bölümüyle yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi geçtiğimiz haftalarda aldığı izlenme oranlarına yakın oranlar alarak zirveyi takip eden yapım oldu. Dizi TOTAL'de 8,83, AB'de 8,69 izlenme oranıyla ikinci sırada günü tamamladı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? (16 NİSAN SALI)

Tv8 ekranlarında ilgiyle takip edilen Survivor Türkiye - Yunanistan yarışması dün 49. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programın yayınlanan bölümünde dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Kyriakos ve Tony eleme adayı oldu. Yapılan oylama neticesinde Survivor 2019'a veda eden isim Tony oldu.

Survivor 2019 16 Nisan Salı günü yayınlanan bölümüyle TOTAL'de 5,32, AB'de 4,48 izlenme oranıyla beşinci, ABC1'de 6,01 izlenme oranıyla günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

LEKE 1. BÖLÜM REYTİNGLERİ | LEKE İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Selen Uçer, Tolga Güleç, Şirin Açıkgöz, Selehattin Paşalı gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Leke dün ilk bölümüyle seyirci karşına çıktı. Yeni sezonda dizilerden yana yeni sezonda şansı yaver gitmeyen Kanal D'nin iddialı dizisi dün ilk sınavını verdi. Dizi TOTAL'de 3,68 izlenme oranıyla onuncu, AB'de 2,42 izlenme oranıyla on birinci, ABC1 kategorisinde ise 2,85 izlenme oranıyla günü on ikinci sırada tamamlamayı başardı.

PEKİ BU REYTİNGLER LEKE DİZİSİNİ KURTARIR MI?

Dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada görüşlerini dile getiren bir çok seyircinin aklında bu soru var "bu reytingler Leke dizisinin kurtarır mı?" Tabi ki bu reytingler dizinin uzun vadede ekranlarda olması için yeterli değil ancak şunu unutmamak lazım, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Survivor yapımlarının kemik izleyici kitlesi bulunmakta. Leke'nin ilk bölüm reytingleri biraz beklentilerin altında kalmış olsa bile, dizinin yayınlanacak yeni bölümlerinde bu oranları yukarıya taşıması bekleniyor.

17-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler