Çaycı Hüseyin’in Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Çaycı Hüseyin’in Annesi son yolculuğuna uğurlandı
Çocuklar Duymasın'ın meşhur karakteri Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti. Ünlü oyucu haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Bugüne kadar pek çok sefer hayatını kaybetti diye haberleri çıkan ve her seferinde hayatta olduğunu bıkmadan usanmadan yineleyen ünlü oyuncu Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınan Alparslan Özmol geçtiğimiz gün hayatının büyük acılarından birini yaşamış ve annesi Vicdan Özmol’u kaybetmişti. Annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Alparslan Özmol’un bu paylaşımı sonrası pek çok seveni ve yakını ünlü isme taziyelerini ileten mesajlar göndermişti. Annesinin hayatını kaybetmesi üzerine büyük acı yaşayan ünlü oyuncu gözyaşlarına hakim olamazken annesi Vicdan Özmol son yolculuğuna Bursa Gemlik’te uğurlandı. Cenaze sırasında Alparslan Özmol’un büyük üzüntü içinde olduğu gözlendi.

Çaycı Hüseyin’in Acı Günü

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile tüm ülkenin sevgisini kazanan ve karakterin ismi adeta üzerine yapışan ve adından çok bilinen ünlü oyuncu Alparslan Özmol’un annesi Vicdan Özmol geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Annesinin kaybını sosyal medya hesabından duyuran Özmol, yine annesini toprağa verdiğini de sosyal medya hesabından duyurdu. Bugüne kadar pek çok kez öldüğü şeklinde haberleri çıkan Alparslan Özmol annesini son yolculuğuna Bursa’nın Gemlik İlçesinde uğurladı. Gemlik Merkez Kocabıyık Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan namazın ardından toprağa verilen Vicdan Özmol’un ardından oğlu Alparslan Özmol sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında “mekanın cennet olsun anneciğim” ifadelerini kullanan Alparslan Özmol cenaze töreninde oldukça üzgün göründü. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl da babasını kaybetmişti.

Alparslan Özmol Kimdir?

Çaycı Hüseyin karakteriyle tanınan oyuncu Alparslan özmol 27 Şubat 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk okuldan sonra orta okula devam eden oyuncu okulu yarıda bırakarak iş hayatına atılmıştır. 1993 yılında Bursa devlet Tiyatrosu’na katılan oyuncu daha sonra tiyatro oyunlarında sahne almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde de rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kahkaha Show, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın, En İyi Arkadaşım, Çocuklar Ne Olacak, Saklambaç, Hakkını Helal Et, Düş Yakamdan, Çorap Söküğü, Komedi Türk, Yalancı Romantik, Güldünya ve Temel ile Dursun İstanbul’a bulunmaktadır.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar