Ünlü Sanatçı Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi

Ünlü Sanatçı Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi
Genç neslin çok sevdiği şarkıcılardan olan ve 2000’li yıllara damgasını vuran şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi. Gökhan Özen'in durumu nasıl?

Magazin dünyasında bir son dakika gelişmesi olarak duyurulan ve internet haber siteleri ile sosyal medyada da gündem olan ünlü şarkıcı Gökhan Özen’in kalp krizi geçirdiği bir anda herkesi derin bir endişeye düşürdü. Özellikle 2000’li yıllara damgasını vuran ve seslendirdiği şarkılarla gençlerin sevgilisi haline gelen ünlü isim pek çok şarkısıyla çok yakından tanınıyor. Halen Amerika Birleşik Devleri’nde Los Angeles’te yaşayan Gökhan Özen sosyal medya hesabından kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Bu paylaşımın ardından pek çok seveni ünlü isinin durumunu merak ederken geçmiş olsun dileklerini paylaştı. Sosyal medya, internet haber siteleri ve magazin basınında haber olan olay sonrası ünlü ismin durumu en çok konuşulan konular arasına girdi.

Evimde Kalp Krizi Geçirdim

Halen Los Angeles’te yaşamını sürdüren ve 2000’li yılların en popüler şarkıcılarından olan ünlü isim Gökhan özen Los Angales’teki evinde kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet” ifadelerini kullandı. 42 yaşında olan ve Aramazsan Arama şarkısıyla çok iyi tanınan Gökhan Özen’in bu paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Gökhan Özen Kimdir?

Müzik dünyasının çok yakından tanıdığı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran isimlerden olan Ahmet Gökhan özen 29 Kasım 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ünlü şarkıcı ilk orta ve lise eğitiminden sonra sahnelerde yer almaya başlamıştır. Henüz 6 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi çocuk imtihanlarına katılan ve büyük başarı gösteren Gökhan Özen özellikle genç kitlenin çok sevdiği isimler arasında yer almıştır. Ünlü ismin en çok bilinen şarkıları arasında, Aramazsan Arama, Özelsin, Duman Gözlüm, Civciv, Her şeyde Biraz sen varsın, Kalbim Seninle, Bize Aşk Lazım, Milyoner, Firardayım ve Daha Erken bulunmaktadır. Ünlü isim ayrıca Sevda Çiçeği, Selena, Yalan Dünya ve Yıldız Masalı dizilerinde de rol almıştır.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar