Sosyal medyada her gün öldürülen Çaycı Hüseyin kimi tehdit etti?

Sosyal medyada her gün öldürülen Çaycı Hüseyin kimi tehdit etti?
Bir gün koronadan öldü, başka gün trafik kazasından. Sosyal medyada her gün öldürülen Alpaslan Özmol o hesabı tehdit etti. İzleyici merak ediyor, Alpaslan Özmol yaşıyor mu?

Sosyal medyada hemen her gün öldü haberleri çıkan Alpaslan Özmol sonunda patladı ve kendini sosyal medyada öldüren (!) hesabı deşifre etti. Çocuklar Duymasın’ın sevimli karakteri Çaycı Hüseyin bir de video çekerek tehditler savurdu. Hayranları merak ediyor, ünlü oyuncu kimi tehdit etti? Alpaslan Özmol kimdir? Şimdi detaylar

Sosyal medyada her gün öldürülen Çaycı Hüseyin kimi tehdit etti?

O bir fenomen. Cüceliği ve “Çaylaarr” diye bağıran okkalı sesiyle yedien yetmişe herkesin sevgilisi. Çocuklar Duymasın’ dizisinde Çaycı Hüseyin karakteriyle uzun yıllar görev yapan Alpaslan Özmol, maalesef sosyal medyada sık sık öldürülüyor(!). Hakkında sürekli 'öldü' diye haberleri çıkan ünlü oyuncu başlarda sesiz kalsa da sonunda dayanamadı ve bu haberleri yapan hesabı deşifre etti. Konuyla ilgili bir de video paylaşan Özmol, haberi yapan TeyfikSikret adlı hesap sahibini de ölümle tehdit etti. İşte o paylaşım.

Seni o mezara sokarım

Çocuklar Duymasın dizisinin maço karakteri Çaycı Hüseyin tiplemesiyle fenomen olan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, ilginç bir çıkış yaptı ve kendisini sosyal medyada sürekli öldüren (!) fenomenine şok tehdit savurdu. Video çekerek tepkisini dile getiren Alpaslan Özmol, videonun altına şu notu düştü: “Beni her gün öldürüyorlar, ben buna alıştım. Ama kendine dikkat et, o mezara seni sokarım. Çaylaaaarr!”

Alpaslan Özmol’un tehdit ettiği sosyal medya hesabı ise 16 Aralık günü Özmol'un kendisine attığı "Çok tedirgin ol" mesajı paylaşmıştı. Canlitv olarak Alpaslan Özmol’a uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Alparslan Özmol Kimdir?

1976 yılı Almanya doğumlu Özmol, küçük boyundan dolayı okuyamadı. Ailecek Bursa'ya yerleşen Alpaslan Özmol, bir züccaciye dükkânında çalıştı. Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol bir arkadaşı vesilesiyle Bursa Devlet Tiyatrosu'nda kralın soytarısı rolüyle sahneye çıktı. Ünlü komedyen Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı Reyting Hamdi ile yıldızı parladı. Birol Güven ile tanışan Özmol, TGRT ekranlarında yayınlanan  "Kahkaha Show" adlı programda bir mafya babasını canlandırdı ve bu rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yine bir Birol Güven yapımı olan "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinde Çaycı Hüseyin tiplemesi ile fenomen oldu. Ünlü oyuncu uzun yıllar yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizide yine Çaycı Hüseyin olarak görev yaptı.

20-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar