CBC Sport frekans bilgileri

CBC Sport frekans bilgileri
Azerbaycan'dan yayın yapan CBC Sport kanalına nasıl ulaşılacağını merak eden sporseverler için frekans bilgilerini derledik. İşte CBC Sport frekans bilgileri!

Sporseverlerin ilgiyle takip ettiği, Avrupa'dan ve dünyadan birçok spor müsabakasını canlı yayınlayan CBC Sport kanalının nasıl seyredilebileceğini sizler için araştırdık. Azerbaycan üzerinden yayın yapan CBC Sport kanalının uydu bilgilerini televizyonunuza girerek bu kanalın yayınlarına ulaşabilirsiniz. İşte çok aranan CBC Sport frekans bilgileri;

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11134

Polarizasyon: H / Yatay

Sembol: 27500

FEC: 5/6

CBC Sport'u nasıl izleyebilirim?

Yukarıdaki uydu ve frekans bilgilerini girebilmeniz için anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Bu uyduya ayarlı cihazınızın menü kısmından frekans ekle kısmına gelerek frekans sekmesine 11134 rakamlarından oluşan sayıyı girin. Aynı menüde bulunan polarizasyon kısmında ise H/Yatay düzenlemesini yapın. Daha sonra Sembol sekmesine 27500 sayısından oluşan değeri yazın. Cihazınız FEC ayarını otomatik olarak düzenleyecektir fakat düzenleme gerçekleşmezse FEC ayarını da 5/6 değerine getirmelisiniz. Yukarıdaki ilgili değerleri cihazınıza doğru bir şekilde girdikten sonra aramanızı başlatıp CBC Sport kanalına ulaşabilirsiniz.

CBC Sport'ta internetten de ulaşabilirsiniz

Türkiye'de de en çok tercih edilen spor kanallarından biri olan CBC Sport kanalı birçok spor müsabakasını canlı ve şifresiz olarak yayınlıyor. Bu nedenle özellikle önemli müsabakaların olduğu günlerde sporseverler bu kanala ulaşabilmenin yollarını arıyor. Azerbaycan'ın sevilen spor kanalına uydu üzerinden ulaşılabileceği gibi, CBC Sport ve beIN Sport kanallarına internetten canlitv.com üzerinden de ulaşabilirsiniz.

UEFA heyecanı CBC Sport'ta

Azerbaycan'ın önemli spor kanalı olan CBC Sport dünyadaki birçok spor faaliyetini canlı olarak yayınladığı için Türkiye'de de tercih edilen spor kanalları arasında önemli bir yere sahip. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi organizasyonları Türkiye'de beIN Sports'ta canlı yayınlanırken, uydu alıcısına sahip futbolseverler bu yayınlara CBC Sport üzerinden de ulaşabilme şansına sahip. Canlı yayın heyecanını Azeri spor kanalı CBC Sport üzerinden takip etmek isteyen izleyiciler, heyecan dolu müsabakaları, yukarıdaki uydu ve frekans bilgilerini kullanarak seyredebilirler.

15-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar