Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı canlı izle

Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı canlı izle
Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı canlı izle: Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı hangi kanalda? Bu maçı canlı ve online olarak izlemek için detaylar.

Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı canlı izle: Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı hangi kanalda? Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçını canlı ve online olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Euro 2020'de Çekya ve Danimarka sürpriz bir şekilde çeyrek finale yükseldi. İki takımın da turnuva öncesinde şansı favorilere göre daha az görülüyordu ancak Fransa, Portekiz, Almanya, Belçika, Hollanda gibi takımlar elenmişken bu iki takımdan biri yarı finale yükselecek. Çek Cumhuriyeti ile Danimarka arasında oynanacak mücadele ülkemizde de önemli sayıda izleyici kitlesi tarafından takip edilecek. Bu maçı canlı olarak takip edecek bir grup izleyici de online olarak izleyecek. Siz de Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçını bu sayfa üzerinden online olarak izlemeyebilirsiniz.

Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı canlı izle

Euro 2020 çeyrek finalinde Çek Cumhuriyeti ile Danimarka arasındaki mücadele 19:00'da başlayacak ve TRT 1'den ekrana gelecek. Bu maçı canlı olarak ekrana getirecek TRT 1 kanalının canlı yayınına bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Çek Cumhuriyeti - Danimarka karşılaşmasına Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yer alan Bakü Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak. Bu önemli mücadelede Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers düdük çalacak. Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçını online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Çek Cumhuriyeti ile Danimarka, Avrupa Şampiyonaları tarihinde iki kez karşı karşıya geldi. Euro 2000 gruplarında karşıya geldiler ve o maçı Çek Cumhuriyeti 2-0 kazandı. İki takım bir sonraki şampiyona olan Euro 2004 çeyrek finallerinde karşı karşıya geldi ve yine kazanan 3-0'lık skorlar Çek Cumhuriyeti oldu. Çek Cumhuriyeti ile Danimarka arasında oynanan son 5 maçın 4'ü berabere biterken 1 maçı da Danimarka kazanma başarısı gösterdi. Çek Cumhuriyeti ile Danimarka, bu akşam Bakü'de tarihlerinde 12. kez birbirleriyle karşı karşıya gelecekler. 

Çek Cumhuriyeti - Danimarka maçı ilk 11'ler

Çek Cumhuriyeti ilk 11: Vaclik, Celustka, Coufal, Kalas, Holes, Boril, Barak, Masopust, Sevcik, Soucek, Schick

Danimarka ilk 11: Schmeichel, Vestergaard, Kjaer, Maehle, Christensen, Larsen, Delaney, Damsgaard, Höjbjerg, Braithwaite, Dolberg

03-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar