Celal Baba'nın tüm planı boşa çıkıyor!

Celal Baba'nın tüm planı boşa çıkıyor!
Show Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi İçerde'nin dün akşam yayınlanan bölümü nefesleri kesti. Sarp Yılmaz ve Mert Yılmaz kardeşlerden intikamını almak isteyen kebabçı Celal fena köşeye sıkışıyor.

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştıkları dizi İçerde tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde büyük olaylar yaşandı. İlk bölümden bu yana Celal'in yakalanma hayali gerçeğe dönüştü. Sarp, annesi ve Mert'i buluşturmak için bir yola çıkmıştı. Celal ise Yılmaz kardeşlerin bu buluşmasını izledi. Ve Sarp ve Mert'in kardeş olduklarını öğrendiklerini anlar. Onlardan intikam almak için harekete geçen Kebabçı Celal neyle karşılaşacağının farkında değildir. Finale çok az bir süre kala bomba gibi bölümlerle ekranlara gelen İçerde'nin yeni bölümlerini sende canlı ve kesintisiz izlemek için Show Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsin..

CELAL TUTUKLANDI

İçerde'nin sıkı takipçileri iki kardeşin kavuşmasına çok sevinmişti. Sarp ve Mert'in kavuşmasından sonrada anne Füsun ve Mert'in kavuşma anı gözyaşlarına boğdu. Celal'in oğlu Mustafa'yı kaçırırken yakalanan Umut, Celal'e esir düşer. Yeşim'in planı ise Sarp'ı yakalatır. Celal tam herşey eline geçti derken tersine döner. Sarp ve Mert'in planı tam gaz ilerlerken Celal. Sarp'ın kafasına silah dayar ve suçlarını bir bir anlatmaya başlar. Tamda bu esnada polis ekipleri dışarıda Celal'i dinliyorlardır. Ve Celal için son gelmiştir. Yıllardır Celal'i tutuklamanın hayalini kuran Sarp, Celal'in kollarına kelepçe takıyor. Büyük finale son bir bölüm kaldı. Bakalım nasıl olacak? Final de neler yaşanacak?

13-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler