No:309 hayranlarına güzel haber!

No:309 hayranlarına güzel haber!
Fox Tv ekranlarının komedi dizisi No:309'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Yaz tatiline girmesi beklenen dizinin sezona devam edeceği açıklandı. Bakalım fenomen dizi No:309'da neler olacak?

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı No:309 dizisinden hayranlarına güzel haber geldi. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finaline gitti. Tabi tüm seyirciler kendi takip ettikleri dizilerin sezon finaline girmesine üzüldü. Fakat No:309 hayranlarına verilen bu güzel haber herkesi sevindirdi. Dizinin sezon finali yapmadan yaz aylarına devam edeceği açıklandı. Yepyeni bölümleri canlı ve kesintisiz izlemek için Fox Tv canlı izle adresine tıklayabilirsiniz.

SEZON FİNALİ YAPMADAN DEVAM EDİYOR

No:309'un sezon finali yapmadan yaz sezonunu devam edeceği haberini Posta yazarı Mesut Yar, 'Güneş İyi Gelecektir' başlığındaki yazısı ile duyurdu. İşte ünlü isim Mesut Yar'ın o yazısı; 

“No: 309 (FOX) isimli dizinin yaz boyunca devam edeceğini duydum. Geçen yazın en parlak işlerinden biri olarak kış sezonunu da çok referans kaybetmeden noktaladı… Haber doğruysa 309 numaralı bu sevimli diziye güneşli günler yine iyi gelecektir. Mutlu yazlar dilerim!”

12-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler