Cem Adrian Çukur Dizisi’nin Kadrosuna mı Katıldı?

Cem Adrian Çukur Dizisi’nin Kadrosuna mı Katıldı?
Ünlü Türkücü Cem Adrian türküleriyle renk kattığı ve heyecanına ortak olduğu Çukur Dizisi'ne konuk oyuncu olarak katıldı. Cem Adrian Çukur'da hangi sahnede yer aldı? İşte detaylar!

Belki de son yıllarda ekranlarda en çok seyredilen, seyirciyi en fazla etkileyen ve hakkında en çok konuşulan dizilerinden biridir Çukur. Başladığı günden itibaren pazartesi akşamlarına damgasını vuran ve liderliği hiçbir yapıma bırakmayan ve kendisiyle yarışılmayacağını defalarca kanıtlayan Çukur bu sezonda etkisi ve izlenilirliğinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor.  Seyirciyi etkilemede sahneleri, hikayesi kadar müzikleriyle de başarılı olan ve dizide kullanılan müziklerin dillerden düşmediği ve gençlerin en çok dinlediği parçalardan oluşan Çukur’da özellikle türküler dilden dile dolaşıyor. Bu türkülerin seslendireni Cem Adrian ise geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Çukur Dizisi’nin 13 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı. İşte detaylar!

Cem Adrian Çukur’da!

Söylediği türkülerle ve tarzıyla dinleyicileri kendisine hayran bırakan sevilen müzisyen cem Adrian kendine has üslubu ve yorumuyla türkülere başka bir hava katıyor. Özellikle genç kitlenin daha çok dinlediği ve gençlere türküyü sevdiren isimlerin başında gelen Cem Adrian Show Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Çukur Dizisi’nde de kullanılan türküleri seslendiriyor. Cem Adrian dizide, Kalbim Çukurda, Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme,  Sen Gel Diyorsun, Ela Gözlüm gibi türküleri seslendiriyor. Sanatçının seslendirdiği bu parçalar dillerden düşmezken Çukur’a da başka bir hava katıyor. Çukur hayranlarının yakından tanıdığı sanatçı Cem Adrian geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Çukur’un çekimlerine katıldı. Diziye konuk oyuncu olarak katılan sanatçı böylece hayranlarına ve Çukur izleyicilerine güzel bir sürpriz yapmış oldu.  Sanatçının katıldığı bölümün ise 13 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacağı açıklandı.

Cem Adrian Çukur’da Bir Kavuşmaya Tanıklık Edecek!

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Çukur’da türküleri çalınan ve seslendirdiği parçalar dillerden düşmeyen Cem Adriyan Çukur’un 13 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde konuk oyuncu olacak. Sanatçının dizide Vartolu ile Saadet’in uzun süre sonra buluşacakları sahnede yer alacağı ve bu sahneye şarkılarıyla eşlik edeceği açıklandı. Çekimleri biten bölümde oldukça keyifli görüntüler yer alırken sanatçı Cem Adriyan’da sette oldukça keyifli anlar yaşadı. Cem Adrian’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı bölüm 13 Ocak pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.

10-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar