Çocuk dizisine sürpriz isim!

Çocuk dizisine sürpriz isim!
Star Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Çocuk kadrosuna yepyeni bir isim ekledi. Çocuk dizisinin kadrosuna katılan isim kim oldu? Çocuk dizisi Rıza yani Turgay Kantürk..

Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Çocuk dizisi kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Salı akşamları izleyicisi ile buluşan dizinin kadrosuna katılan bu yeni isim Turgay Kantürk oldu. Çocuk dizisinin kadrosuna katılan Turgay Kantürk, 'Rıza' karakterine hayat verecek. Yeni karakter Rıza dizide hangi rolü canlandıracak? İşte usta oyuncu Turgay Kantürk'ün canlandıracağı o rol ve Turgay Kantürk hakkında tüm merak edilenler..

1441 Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Çocuk dizisi, Salı akşamlarında  gösterdiği başarıyı sürdürmeye devam ediyor. Başrollerinde; Nazan Kesal, Serhat Teomanİsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Merve Çağıran gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Star Tv'nin sevilen dizisi son yayınlanan bölümün ardından izleyicisini merakta bıraktı. Yılbaşı tatili nedeni ile 2 hafta ara veren dizilerin arasında yer aldı. Çok heyecanlı bir sahnede biten dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenilmeye başlandı. Yılbaşı öncesinde yayınlanan bölümünde Asiye’nin eşi, Ali Kemal ile Murat’ın babası olan Rıza karakteri ortaya çıkmıştı. Fakat tam bu esnada biten dizide Rıza karakterinin yüzü görünmemişti. Hal böyle olunca diziye yeni bir isimin katılacağı belliydi. Fakat kimin olacağı bilinmiyordu. İşte Çocuk dizisinde Rıza karakterine hayat verecek olan o usta oyuncu...

Turgay Kantürk, Rıza karakteri ile Çocuk dizisinde!

Merve Çağıran, Serhat Teoman, Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Kenan Acar, Mehmet Emin Güney ve Nimet İyigün'ün başrollerinde oynadığı Çocuk dizisine yeni bir karakter ve oyuncu dahil oldu. Çocuk dizisinde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Asiye’nin eşi, Ali Kemal ile Murat’ın babası olan Rıza karakteri tüm izleyici üzerinde büyük merak yarattı. Rıza karakterine hayat verecek olan isimin başarılı oyuncu Turgay Kantürk olduğu açıklandı. Deneyimli tiyatro ve dizi oyuncusu, yönetmen ve öykü yazarı olan Turgay Kantürk Çocuk’ta Rıza karakterini canlandıracak. Turgay Kantürk, Çocuk dizisine önümüzdeki hafta 14 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 16. bölüm ile katılacak.

Turgay Kantürk'ün rol aldığı yapımlar:

2018 – Ağlama Anne (Çetin) (TV Dizisi)
2017 – Siyah Beyaz Aşk (Şahin Cigal) (TV Dizisi)
2016-2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Avni) (TV Dizisi)
2016 – Kalbim Yangın Yeri (Şahin Koyukan) (TV Dizisi)
2015 – Serçe Sarayı (Memduh) (TV Dizisi)
2015 – Hatırla Gönül (Mazhar) (TV Dizisi)
2014 – Bana Artık Hicran De (Recai) (TV Dizisi)
2013 – Tatar Ramazan 1. Sezon ((Ekrem) (TV Dizisi)
2013 – Benim Dünyam (Refik Bey) (Sinema Filmi))
2011-2012 – Kuzey Güney (Ferhat) (TV Dizisi)
2004 – Saç Saça Baş Başa (Mümtaz) (TV Dizisi)
1988 – Hisseli Harikalar Kumpanyası (TV Dizisi)
1986 – Melek Hanımın Fendi

09-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar